Női kézitáskák és hátizsákok új Burkely kollekciója itt van! Női kézitáskák és hátizsákok új Burkely kollekciója itt van!

Női kézitáskák és hátizsákok új Burkely kollekciója itt van!

Dóra Csintalan

18. 02. 2024

Bár még nem úgy tűnik, de a tavasz lassan kopogtat az ajtón, különösen a divattervezők, tervezők és egész márkák számára, akik most fejezik be és "indítják" tavaszi kollekciójukat a divat kiegészítőkből. Egyenként mutatjuk be mindegyiket, kezdve a B-vel, Burkelyvel. Ő volt az első, aki bemutatta legújabb női kollekcióját. Kíváncsi vagy?

Hagyomány egy kis adag személyes egyéniséggel. Így lehetne egyszerűen jellemezni a holland Burkely márka új női kollekcióját. Már sokat írtunk róla, de mivel egyre jobban tetszik, nem hagyjuk ki az alkalmat, hogy bemutassuk nektek a márka új arcát a kínálatunkban.

Nem kell szinte semmire sem emlékezned a matematikaóráról, és még mindig felismered ezt a közvetlen arányt: Hogyan öltözködünk, befolyásolja hogyan érezzük magunkat, és befolyásolja, hogy mire vagyunk képesek. És az új Burkely-kollekció minden bizonnyal erre a gondolatra épül. Az egyes modellekre úgy is gondolhatsz, mint olyan eszközökre, amelyek magabiztosabbá teszik a nőt, és segítenek neki elérni a céljait. Úgy érzed, mintha már százszor elolvastad volna ezt? Valószínűleg igen. De egy olyan időszakban, amikor sokan mindent átértékelnek, ez egy elég aktuális megközelítés.

Bőr shopper kézitáskák és pénztárcák minden alkalomra

A táskakollekció Burkely számára meglepően színes, és számos olyan elemet tartalmaz, mint például a rojtok a cipzárakon, amelyeket aligha neveznénk minimalistának, mégis megmarad a letisztult megjelenés. Ez az előző kampányra épül, de a márka általános elképzelésére is, amelynek neve jól láthatóan minden egyes kiegészítő eredeti címkéjén szerepel. Ugyanakkor a legújabb kollekció is megőrzi az ideális méret kiválasztásának lehetőségét. És ez is az egyik dolog, amit a legjobban értékelünk a Burkelyben. Hiszen nem minden méret ideális a munkához, vagy éppen ellenkezőleg, alkalmas egy randevúra. Néha csak egy mobiltelefonra és kulcsokra van szükségünk, máskor pedig az egész világra.

Nová kolekce dámských kabelek a batohů Burkely je tady!

Női bőr hátizsákok a városba

Nem túl feltűnő, de mégis a kollekció fontos részét képezik az elegáns hátizsákok is, azaz a 2 az 1-ben kiegészítők, amelyek beszerzése két új darabbal gazdagítja a ruhatáradat. Burkely tehát egyértelműen arra az elméletre fogad, hogy a városi hátizsákok idén tavasszal ugyanolyan szükségletnek számítanak majd, mint az elmúlt években a maszkok. És ő igazán időtálló módon fogalmazta meg őket. A táskákhoz hasonlóan a hátizsákok is természetes bőrből vannak varrva, sokoldalú dizájnnal büszkélkedhetnek, és elég hosszú füle van ahhoz, hogy kényelmesen a válladon átvetve hordhasd.

Nová kolekce dámských kabelek a batohů Burkely je tady!

Burkely bőr kézitáskák és hátizsákok új kollekciója

Burkely általában elsősorban egyéni, kissé romantikus stílusára támaszkodik, egy csipetnyi hipszter szubkultúrával. Idén azonban egyértelműen úgy gondolta, hogy itt az ideje valami újjal előállni. Ha három szóban kellene összefoglalni, valószínűleg ez lenne a következő: alternatív, változatos és kifinomult.

Krémszínű, fekete, de bíbor és skarlátvörös árnyalatok is. Természetes anyagok, kényelmes, mégis nőies formák, enyhe boho beütéssel. Ez a tavasz Burkelyben. Már a fotókat elnézve is biztosan a virágzó fákra, az első napsugarakra és a végtelen horizontra gondolsz. Az új kollekciót a végtelen zöldbe tett kirándulásokon és a belvárosban egy pohár pezsgővel végződő esti sétákon egyaránt élvezni fogod.

Ami magukat a divatos kiegészítőket illeti, a kollekció főként kisebb, crossbody stílusú kézitáskákat, nagyobb válltáskákat, amelyekbe könnyen elfér egy laptop, és 2 az 1-ben hátizsákokat kínál.Ezek kiváló minőségű marhabőrből készülnek, a belsejüket a márka logóival ellátott anyaggal bélelik, a cipzárakat pedig könnyű boho stílusú rojtokkal egészítik ki.