Nagy 20% kedvezmény a Bellicci és Sparwell kiegészítőkre! Írja be a kosárba a kedvezmény kódját BESP20 A rendezvény végéig 6d 6h 5m

Bezárás

Női nagy alkalmi táskák és shopper táskák, mint a 2024-es trendek Női nagy alkalmi táskák és shopper táskák, mint a 2024-es trendek

Női nagy alkalmi táskák és shopper táskák, mint a 2024-es trendek

Dóra Csintalan

12. 04. 2024

Egy csillogó alkalmi táska amit csak este viselhetnél? Nem! Inkább válassz egy elegáns kinézetű clutch vagy shopper táskát, amelyet napközben és hivatalos eseményeken is viselhetsz. Ráadásul ez egy olyan idei trend, amely nélkül egyszerűen nem létezhetsz. Válogassuk akkor ki e legszebbeket.

Ha egész évben kézitáska lennél hogy néznél ki?A világ minden tájáról érkező tervezők tudják a választ erre a kérdésre, és minden évben fantáziával teli kollekciókkal rukkolnak elő. Idén azonban mindannyian egyetértettek a válaszban. A 2023-as trend pontosan két vagy három lesz.Számos világhírű márka esetében számtalan túlméretezett kézírással ellátott modell jelent meg idén a kifutókon. De a jól bevált sziluettet más esetekben is felhasználták és módosították 2024 tavaszára. A shopper vagy clutch táskák is kiváló példát jelentenek. És hidd el, nem leszel egyedül ezzel a divattal idén. Még az olyan sztárok, mint Kendall Jenner és Hailey Bieber is kedvet kaptak a táskák hordozásához. Kendall egy ruhát viselt hozzá, amit loaferrel egészített ki, míg Hailey egy rövid trencsekkabáttal koronázta meg a megjelenését. De a másik ragyogó példa Rosie Huntington-Whiteley, akit egy nagyon-nagyon túlméretezett The Row clutch táskával szúrtak ki.

Dámská velká psaníčka a elegantní shopper kabelky jako trendy roku 2024
Dámská velká psaníčka a elegantní shopper kabelky jako trendy roku 2024
Dámská velká psaníčka a elegantní shopper kabelky jako trendy roku 2024

Hogyan kell viselni a nagy alkalmi táskákat, clutch táskákat és shoppereket

Az idei szezon tehát a kézitáskák legkisebb és mikro-változatai mellett a divat teljesen ellentétes megközelítését is követeli, nevezetesen a kisebb, kompaktabb formákhoz szokott darabok felnagyítását. Egyszóval egy paradoxon. És hogy mit lehet vele kezdeni? Nos, mindenképpen egy teljesen új szintre emelni, még az öltözék többi részét illetően is. Az XXL méretű táskákkal rendelkező hölgyek ma már számos stílus és anyag közül választhatnak. Legyen az egy táska, egy shopper vagy egy clutch táska, mindegyik egy kis erőfeszítéssel stílusos kiegészítője lehet az öltözékednek. Egy dolgot azonban ne feledjünk. Légy kreatív, és ne félj kísérletezni!

  • Kiegyensúlyozott kontraszt: Ha nagyobb táskához nyúlsz, próbáld meg például egy egyszerűbb ruhával kombinálni, hogy a kiegészítő a figyelem középpontjába maradjon. Ilyenkor remekül beválnak a monokróm színkombinációk, amelyek idén is nagy slágereknek számítanak.
  • Színkoordináció: Ha a táskádnak ugyanolyan sima mintája vagy textúrája van, mint a ruháidnak, kombinálhatod őket összehangolt színekkel. Ez egységes megjelenés és elegancia benyomását kelti. Ideális esetben tehát egy olyan, mint a fehér és a fekete, a lila és a piros vagy a kék és a zöld. A piros és a rózsaszín szintén nagyon népszerű kombináció idén.
  • Anyagok sokfélesége: Ha azonos színű vagy árnyalatú ruhái és táskái vannak, kísérletezhet különböző anyagokkal és textúrákkal. Egy bőr kézitáska nyáron remekül illik egy vászonruhához, míg egy szintetikus anyagból készült táska nagyon feltűnő elem lesz a karcsúbb és formálisabb darabokon.

Legjobb táskák 2024-ben a Kabelekcky szerint

A kézitáskáknál idén is a maximalizmuson van a hangsúly. És mivel a kezünkben cipzárakkal vagy apró bűbájokkal a sajátos stílus kifejezésének eszközévé váltak, azt szeretnénk, ha minden egyes darab a saját lelkünk lelki esszenciája lenne. Három márkát és három különböző típusú táskát gyűjtöttünk össze nektek. Azt azonban rád bízzuk, hogy melyik "mond el mindent".