Itt a BAGDAYS! És velük 15% kedvezmény mindenre! Írja be a kosárba a kedvezmény kódját BAGDAYS A rendezvény végéig 9h 36m

Bezárás

Női övtáskák: top 4 márka, amitől ragyogni fogsz ősszel Női övtáskák: top 4 márka, amitől ragyogni fogsz ősszel

Női övtáskák: top 4 márka, amitől ragyogni fogsz ősszel

Dóra Csintalan

10. 09. 2023

Az övtáska minden szezonban forró árucikk. Használható sportosabb öltözékekhez, de egy romantikus megjelenés feldobására is. Ősszel azonban különösen ragyoghatsz velük. Olyan váratlan változatosságot jelentenek. Igen, a hűvös évszakban, amikor a legtöbb nő inkább a vaskos kézitáskákra és hátizsákokra támaszkodik, egy övtáskával szó szerint felejthetetlen leszel.

A női övtáskák viselése ősszel egyszerre praktikus és kreatív. Az öltözék rétegezése kulcsfontosságú ebben az évszakban. És ez egy övtáskával ugyanúgy helyénvaló. Például nyúlhatsz egy vékony pulóverhez, amely alól kikandikál egy pamutpóló, az új övtáskád, és a válladra dobhatsz egy gyapjúpulóvert is. Ez a kombináció stílusos és meleg megjelenést eredményez. De az övtáska gyönyörűen működik egy kabáttal vagy egy bőrdzsekivel és garbóval is. Szóval minden a fantáziádon múlik. És ebben összpontosíts a színösszeállításra. Az ősz a gazdag, földes árnyalatokért kiált. Ha tehát egy klasszikus fekete vagy barna övtáskát választasz, könnyen kombinálhatod például a szürke, a bézs, a rubin, de a narancssárga vagy a lila árnyalataival is. Bármit lehet..

Dámské ledvinky: top 4 značky, se kterými na podzim zazáříte 2
Dámské ledvinky: top 4 značky, se kterými na podzim zazáříte 3
Dámské ledvinky: top 4 značky, se kterými na podzim zazáříte 5
Dámské ledvinky: top 4 značky, se kterými na podzim zazáříte 4

Hogyan válasszuk ki a megfelelő övtáskát

A női övtáskák népszerű kiegészítővé váltak, amely nemcsak a személyes stílusodat emeli ki, hanem praktikus segítője is. Fontos azonban, hogy a választáskor több tényezőt is figyelembe vegyünk, hogy megtaláljuk az egyensúlyt a stílus és a funkcionalitás között.

Méret

A női divatos övtáska kiválasztásánál az egyik legfontosabb tényező a kapacitása. Gondold végig, hogy mennyi mindent kell naponta magaddal vinnie. Ha csak az alapvető dolgokat, például a telefonodat, a pénztárcádat és a kulcsaidat hordod magadnál, egy kisebb övtáska is megteszi. Azok a hölgyek, akiknek több helyre van szükségük a kozmetikumok és egyéb dolgok számára, válasszák a nagyobbat.

Minőség

Az anyag, amelyből az övtáska készül, nagyban befolyásolja az általános megjelenést és a tartósságot. A minőségi és stílusos megjelenés érdekében gyakran a bőrre esik a választás. A műbőr vagy textilanyagok szélesebb stílus- és dizájnválasztékot kínálnak. Fontos ellenőrizni a varratok, cipzárak és egyéb részletek minőségét is, amelyek befolyásolhatják a tartósságot.

Design

A megfelelő stílus és dizájn kiválasztása a személyes ízlésedtől és a tervezett viselési alkalmaktól függ. Így a klasszikus és elegáns, valamint a sportos és merész dizájn közül választhatsz. Tartsd szem előtt, hogy a megfelelő dizájn könnyen kombinálható legyen a stílusával. Fontold meg a ruhatáradhoz illő színpalettát is. A klasszikus semleges színek sokoldalúbbak. A merész árnyalatok pezsgést és kontrasztot kölcsönöznek az öltözékednek.

Kényelem

Győződj meg róla, hogy az új övtáskád megfelel az elvárásoknak a viselés közbeni kényelem tekintetében. A pántoknak állíthatónak kell lenniük, és a táskának összességében illeszkednie kell a testedhez. Ne feledd, hogy a kényelem igazán fontos szempont, különösen, ha hosszú ideig vagy utazás közben viseled.

Belső elrendezés

A mai övtáska modellek a zsebek és rekeszek különböző elrendezését kínálják. Gondold át tehát, hogy mit és hogyan kell belsejében hordani. Néhány újabb övtáska modell cipzáras biztonsági zsebekkel és egyebekkel rendelkezik. A választék tehát igazán széles.