Nagy 20% kedvezmény a Bellicci és Sparwell kiegészítőkre! Írja be a kosárba a kedvezmény kódját BESP20 A rendezvény végéig 3d 4h 41m

Bezárás

Nyár a Tommy Hilfiger által Nyár a Tommy Hilfiger által

Nyár a Tommy Hilfiger által

Dóra Csintalan

21. 06. 2023

Klasszikusabb, konzervatívabb, mégis igazán dizájnos stílusú új kézitáskán vagy táskán gondolkodik? Akkor van néhány tippünk a Tommy Hilfiger kínálatából. A márka a divat "amerikai" megközelítéséről ismert. És miért is ne? Miért ne próbálnád ki egyszer a nyugati stílust?

Miért a Tommy? És miért pont idén?

Az idei nyarat az egyszerű szabások, a sportos elegancia és az Old Money stílus uralja. És ez az, amire a Tommy Hilfiger büszke. Divatkollekcióit az amerikai preppy stílus jellemzi, tengeri és sportos elemekkel. A márka az amerikai zászlóra utaló ikonikus piros, kék és fehér színhasználatáról is ismert. Fiatalos, friss és ikonikus amerikai megjelenést társítanak hozzá, amely a klasszikus és sportos darabok kombinációja.

A Tommy Hilfiger ruházat, lábbelik és divatkiegészítők széles választékát kínálja, beleértve a kézitáskákat, pénztárcákat, övtáskákat és öveket. Mindegyik a márkára jellemző autentikus tengerész stílusban készült. Ha tehát szereted a délutáni kávézást az óceánra néző kilátással, a kikötőkben elköltött vacsorákat és általában a tengerparti stílust, akkor ezzel a márkával mondhatod ki magadról.

Léto podle značky Tommy Hilfiger 3
Léto podle značky Tommy Hilfiger 2
Léto podle značky Tommy Hilfiger 1

Hogyan kezdődött az egész?

A márkát Tommy Hilfiger amerikai divattervező alapította 1985-ben. A tervező 1951-ben született New York államban, és már fiatal korától kezdve nagy érdeklődést mutatott a divat iránt. Karrierjét az 1970-es években kezdte, amikor saját ruháit kezdte el árulni, de csak 1985-ben alapította meg névadó márkáját. Kezdetben elsősorban a férfidivatra koncentrált, megfizethető áron. Fokozatosan kezdett azonban fejlődni és népszerűvé válni, főként ikonikus preppy stílusának és innovatív marketingjének köszönhetően. 1992-ben a Tommy Hilfigert választották a brit popegyüttes, a Spice Girls hivatalos ruhaszállítójának, ami hozzájárult ahhoz, hogy a márka nemzetközi figyelmet és népszerűséget szerezzen. Később az amerikai zenészek és hírességek kedvence is lett, ami hozzájárult a márka folyamatos növekedéséhez. Az évek során a márka termékkínálata kibővült női és gyermekruhákkal, lábbelikkel, kiegészítőkkel és nem utolsósorban illatokkal.

Hogyan érhetjük el a tökéletes nyári megjelenést?

Ne feledje, hogy egy nyári ruhának kényelmesnek és könnyűnek kell lennie. De a Tommy Hilfiger divatos kiegészítőivel ez nem lesz probléma. Végtére is, még a fő szempontjaik is szó szerint arra ösztönzik, hogy csak a meleg, napos napokon viselje őket, és friss és stílusos megjelenést érjen el. Ha pedig nincs időd vagy kedved új nyári kreációkat kitalálni a Tommy kiegészítőkkel, akkor van néhány tippünk a számodra:

  • A nyári ruháknak kényelmesnek és frissnek kell lenniük, ezért a könnyű anyagokból, például pamutból vagy lenvászonból készült ruhákat válasszuk. A Tommy Hilfiger világos színű táskákat és kézitáskákat kínál.
  • A Tommy Hilfiger a laza megjelenéséről ismert. Akkor miért ne lehetne a casualness a választás egy egész öltözékre? Válaszd a friss, laza és sportos stílust, és máris nyert ügyed van.
  • A TH márka a strandon vagy a medencében is nagyszerű partner lesz. A Tommy Hilfiger tote bags táskák rengeteg helyet kínálnak, miközben olyan anyagokból készülnek, amelyek nem hajlamosak a nedves környezetre.
  • Ne feledkezzen meg a merész színű kiegészítőkről sem. Próbálja felfrissíteni megjelenését egy tengerészkék színű hátizsákkal, laptopos aktatáskával vagy kereszttáskával. Ez nem vesz el a formaságból, és a sötétebb színnel kitűnsz majd a tömegből.