Itt a BAGDAYS! És velük 15% kedvezmény mindenre! Írja be a kosárba a kedvezmény kódját BAGDAYS A rendezvény végéig 11h 15m

Bezárás

Ősz a Hexagona által Ősz a Hexagona által

Ősz a Hexagona által

Dóra Csintalan

01. 10. 2023

Ha az őszt egy színnel akarnánk meghatározni, valószínűleg a barna lenne az. Ha anyaggal, akkor biztosan a bőrre esne a választásod. Nos, ha egy márkával szeretné meghatározni az ősz szót, biztos lehet benne, hogy a Hexagona teszi ezt a legjobban. Ugyanis az idei szezon három jellemzőjét hordozza: a vaskosabb szabásokat, a földszínű színeket és az idei őszi kollekcióban a réteges viseletet.

Sokat beszéltünk a Hexagona márkáról. Ez egy klasszikus francia márka, amely egyesíti a minőséget és az eleganciát. Elsősorban az időtálló, részletekre odafigyelő dizájnra koncentrálnak, ugyanakkor rugalmasan reagálnak az aktuális divatirányzatokra. Portfóliójukban női és férfi termékek egyaránt megtalálhatóak, elsősorban kézitáskák, munkahelyi aktatáskák, pénztárcák, de például hátizsákok is.

Ma megnézzük a legújabb őszi kollekciójukat. Nagyon egyszerű dizájnban készült, mégis nagyon jellegzetes tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek nagyon egyedivé teszik.

Podzim podle značky Hexagona 5
Podzim podle značky Hexagona 8

Három őszi jellegzetesség

Robusztus kialakítás

A Hexagona őszi táskáit úgy tervezték, hogy ellenálljanak a kedvezőtlen időjárási körülményeknek. Ez azt jelenti, hogy anyaguk ellenáll az esőnek és a nedvességnek. Így a szintetikus anyag választása ideális lépés volt. Ugyanakkor erős cipzárakkal és fém részletekkel rendelkeznek, hogy ellenálljanak a zord körülményeknek, mindig eleganciával és stílussal.

Föld színek

Az ősz az az évszak, amikor a természet a barna, a vörös és a sárga meleg árnyalataiba fordul. És a Hexagona tükrözi ezt a színpalettát. Legújabb kampányának a pihenés napjait, a nyugodt életritmust adja. De azoknak sem kell kétségbeesniük, akiknek a fekete ízlése van. A Hexagona rájuk is gondolt.

Réteges anyagok

Az őszi kézitáskáknak réteges kialakításúnak kell lenniük, ami rugalmasabb és vaskosabb érzetet kelt. A réteges zsebek, cipzárak vagy színek az egyik lehetőség. De ott van még a rétegzett anyagok módja. És ezt az utat választotta idén a Hexagona. Kézitáskáin több, egymást átfedő szintetikus bőrkezelés kombinációja figyelhető meg.

Podzim podle značky Hexagona 7