Nagy 20% kedvezmény a Bellicci és Sparwell kiegészítőkre! Írja be a kosárba a kedvezmény kódját BESP20 A rendezvény végéig 6d 4h 59m

Bezárás

Tamaris új női kézitáska és hátizsák kollekciója Tamaris új női kézitáska és hátizsák kollekciója

Tamaris új női kézitáska és hátizsák kollekciója

Dóra Csintalan

14. 04. 2024

Fehér és fekete, de kréta színű és bézs is. És a széleik is. A tavasz idén a legszebb arcát mutatta meg nekünk, mi pedig szeretnénk megmutatni nektek egy új női kézitáska- és hátizsák kollekciót, amely optimista színekben burkolt, komoly megjelenéssel örvendeztet meg minket. Hogy melyik márka is képes így kifejezni magát? Hát a német Tamaris.

Az idei tavaszi kollekció valószínűleg a híres színésznő, Jane Birkin emlékét idézi, aki arról volt ismert, hogy a nagyobb volumenű táskákat kedvelte, amelyekbe szó szerint minden belefért. Ennek eredményeképpen szinte beszédes belső elrendezése szó szerint fogalommá vált, ahogyan a világ legdrágább kézitáskáját is a színésznő ihlette. De most vissza a Tamarishoz és az új kollekciójához. Ezt nyugodt luxus középkategóriának lehetne nevezni, nemcsak a letisztult vonalak, hanem a formásabb formák és az elegánsabb színek miatt is. Mondhatnánk, hogy a Tamaris eltalálta a szöget a fején, és örök fiatalságot lehelt a darabjaiba. Sőt, a dizájnjuknak köszönhetően ezek a táskák és hátizsákok biztosan a következő szezonokban is a figyelem középpontjában lesznek. Tavasszal azonban minden bizonnyal minden eddiginél jobban kitűnnek majd. A kérdés már csak az, hogy: Mivel kombináljuk őket, és hogyan viseljük őket.

Nová kolekce dámských kabelek a batohů Tamaris
Nová kolekce dámských kabelek a batohů Tamaris

Hogyan viseljük tavasszal a női kézitáskákat

Csak semmi dráma, és a legtöbben tudják hogyan kell csinálni. Ennek ellenére úgy döntöttünk, hogy összeszedünk néhány tippet, hogy milyen táskákat viselj idén tavasszal, arra az esetre, ha kifogytok az inspirációból, vagy egyszerűen csak rossz napotok van.

  • Szűk ruhák vagy szoknyák: ha elegáns ruhát vagy szoknyát szeretsz viselni, választhatsz egy nagyobb kézitáskát, hogy kontrasztot adjon az öltözéknek. Például egy egyszínű ruhához válassz egy más színű modellt, amely felhívja magára a figyelmet. Egy másik lehetőség, hogy a cipővel azonos színű táskát választasz, így harmonikus lesz a megjelenés.
  • Széles szárú nadrág: a bő nadrágok tökéletesek egy kisebb váll- vagy kézitáskával. Az ilyen típusú kézitáskák kényelmesek, és egy csipetnyi nőiességet kölcsönöznek egy meglehetősen férfias öltözéknek.
  • Romantikus blúz és üzleti ing: A blúzok és ingek remek választás tavasszal, ráadásul könnyen kombinálhatók különböző kézitáskákkal. Az elegáns megjelenés érdekében kombinálj egy klasszikus pamut inget egy clutch vagy egy válltáskával. Ha a lazább és romantikusabb stílust kedveled, válassz egy blúzt és egy válltáskát vagy akár egy crossbody táskát.
  • Alkalmi ruha és farmerdzseki: Az A-vonalú ruha és a farmerdzseki nagyszerű kontrasztot alkot a lágy és a laza stílus között. Ismét választhatsz egy közepes méretű crossbody táskát, amely mindkét stílushoz illik. Vagy fordítva is megteheted, és egy egyenes táskát viselhetsz az öltözékhez.

Hogyan viseljük tavasszal a női hátizsákokat

De ne feledkezzünk meg a hátizsákokról sem, amelyek zsúfolásig tele vannak. Hihetetlenül praktikusak, és egy kis jó szándékkal a tervezők részéről igazi dizájndarabokká válhatnak.

  • 7/8 nadrág és ing: A kifinomult és elegáns megjelenés érdekében kombinálhatsz egy női hátizsákot rövidebb hosszúságú nadrággal és egy egyszerű fehér inggel. Ha egy bőr modellhez is nyúlsz, formálisabbá teszed az outfitet. Miután az öltözéket finom ékszerekkel, például csak egy keskeny lánccal vagy karkötővel és alacsony sarkú cipővel egészíted ki, teljesen tökéletes lesz.
  • A-vonalú ruha: a romantikus és könnyed tavaszi megjelenéshez kombinálj egy női hátizsákot egy A-vonalú ruhával. A világos pasztell színű hátizsák játékos és üde színt kölcsönöz az öltözéknek. Egészítsd ki a megjelenést szandállal vagy balerinákkal és finom ékszerekkel, így tökéletes tavaszi megjelenést kapsz egy sétához vagy egy kávézóba.
  • Széles szárú nadrágok: a fehér, fekete vagy szürke színű széles nadrágok nagyon divatosak voltak az elmúlt években. Próbálj meg tehát kiegészíteni egy ilyen darabot egy vintage női hátizsákkal, amely merész részletekkel rendelkezik. Ez személyiséget és stílust kölcsönöz az öltözéknek. Na és mi a helyzet a felsővel? Például egy crop pulóverrel vagy kardigánnal.
  • Egyszerű kék farmer és egy egyszerű póló: a laza és józan megjelenés érdekében kombinálj egy női hátizsákot farmerrel és egy egyszerű pólóval. Egy egyszerű és funkcionális, semleges színű hátizsák kiválasztásával egy józan és praktikus öltözéket kapsz, amelyet biztosan értékelni fogsz a sétákon, de a munkahelyi péntekeken is.

Új női kézitáskák és hátizsákok a Tamaris márkától

Hét betű, három szótag, magas minőség, sokéves tapasztalat. És hogy mi is ez? Hát a Tamaris. És tudod hogy mi a legjobb ebben a márkában? Nem kell aggódnod a párosítása miatt. A geometrikus forma minden alapvető textíliához passzol. Nőiesebbé tesz egy üzleti öltözéket, és komolyabbá egy romantikusat.