Táskák, amelyek minden nyári öltözékhez passzolni fognak Táskák, amelyek minden nyári öltözékhez passzolni fognak

Táskák, amelyek minden nyári öltözékhez passzolni fognak

Dóra Csintalan

07. 07. 2024

Ezek a táskák szó szerint a bloggerek megszállottjai! És ezen nem is csodálkozunk. A színes és lédús táskák kombinációja nyárias, de formálisabb öltözékekkel egyszerűen menő. Ezért végeztünk kutatást a Kabelečkyben, és összeállítottuk a legstílusosabb lehetőségeket. Gyakorlatilag minden öltözékhez passzolnak, akár egy nyári ruhához viseled őket, és elmész a piacra friss virágokért, akár a munkahelyi cuccaidat pakolod bele, és elindulsz egy megbeszélésre.

Mindig van egy, ugye? Egy elbűvölő és elegáns nő, aki könnyedén lépked a városban vagy az irodai folyosón. Láthatóan nincs tudatában mások figyelmének, lazán felteszi a napszemüvegét, megigazítja a haját, leül, hogy megnézze a telefonját, és a fontos dolgokra koncentráljon. Ez a nő egész nyáron inspirál minket. És nem azért, mert abszolút tökéletes ruhát és táskát választott. Hanem mert öntudatos, szereti magát, és ezt valahogy érezni is lehet. Bár... a táska is nagyon is lehet az. és bár mindig ilyen, idén ez még erősebb. Még nőiesebb, és a táskája? Teljesen tökéletes.

Kabelky, které se budou hodit ke každému letnímu outfitu
Kabelky, které se budou hodit ke každému letnímu outfitu
  • A megfelelő szín kiválasztása: A színes táska kiválasztásakor fontos, hogy olyan színt válassz, amely harmonizál az öltözékeddel. Hivatalos megjelenéshez válassz elegáns és kifinomult színeket, például kéket, smaragdzöldet vagy bordót. Ezek a színek feldobják az öltözéket anélkül, hogy túl merésznek tűnnének. De ügyelj arra, hogy ne csak egy öltözéket vegyél figyelembe, amikor választasz. Inkább koncentrálj a teljes ruhatáradra, hogy legyen választási lehetőséged.
  • Minőségi anyagok: Ha egy hivatalosabb alkalomra választasz táskát, fontos, hogy fényűzően és elegánsan nézzen ki. Ezért válassz minőségi anyagokból, például bőrből, velúrból vagy minőségi textilből készült táskákat. A kézitáska megjelenése legyen rendezett és tiszta.
  • Egyszerű kialakítás: a zavaró tényezők elkerülése érdekében válassz egyszerű és minimalista kialakítást. Kerüld a túl merész mintákat, díszítéseket és túlzó részleteket, Ne feledd, hogy egy kézitáskának mindenekelőtt elegánsnak kell lennie.
  • Kézitáska mérete: a közepes méretű kézitáskák ideálisak hivatalos alkalmakra, mivel egyszerre elegánsak és praktikusak. A túl kicsi kézitáskák nem illenek a helyükre, míg a túl nagyok zavaróak lehetnek.

Styling táskák

  • Monokróm öltözék: Ha merészebb színű táskát választasz, próbáld meg semleges vagy monokróm árnyalatban tartani az öltözék többi részét. A merész táskával kiegészített monokróm megjelenés nagyon elegáns és kifinomult megjelenést kölcsönöz az öltözéknek. Ami a színeket illeti, a tengerészkék, a fehér, a pezsgő és a bézs árnyalatai mindig jól mutatnak nyáron. A merészebbek pedig kipróbálhatják a magentát (azaz egy nagyon gazdag rózsaszínt, akár bordót is).
  • Színösszeállítás: A táskát össze lehet hangolni az öltözék bizonyos elemeivel, például cipővel, sállal vagy ékszerekkel. Ez a trükk egységessé és harmonikussá teszi megjelenését. Választhatod például a sötétkék, a fehér és a neonzöld vagy a fehér és a levendula kombinációját.
  • Kontrasztos kombinációk: ne félj kontrasztos színeket kombinálni. Például egy sötét öltöny egy merész színű táskával nagyon modern és stílusos lesz. És a színek? Közép- vagy sötétszürke, de a fekete és a vörös minden árnyalata is.

Legszebb táskák a nyárra

Ha tehát te is egy új darabot keresel, amellyel feldobhatod nyári öltözékedet a munkába, a találkozókra vagy a városba, három olyan márkát választottunk, amelyek alig várják, hogy elnyerjék tetszésedet.