Nagy 20% kedvezmény a Bellicci és Sparwell kiegészítőkre! Írja be a kosárba a kedvezmény kódját BESP20 A rendezvény végéig 5d 4m

Bezárás

Tavasz az új Calvin Klein-nal Tavasz az új Calvin Klein-nal

Tavasz az új Calvin Klein-nal

Kateřina Rázlová

Kateřina Rázlová

12. 04. 2023

Mi lehetne jobb módja a tavasznak, mint egy új táska? Elvégre ez egy nélkülözhetetlen kiegészítő és társ a kényelmetlenségben. Ma már több mint elég márka van a piacon, amelyek mind minőséget, mind eredeti dizájnt kínálnak. Az egyik ilyen márka a Calvin Klein, amelyet mindenekelőtt a minimalizmus, a provokáció és a semlegesség jellemez. A farmerek és fehérneműk mellett a márka táskákra és kiegészítőkre is támaszkodik, amelyeket az ikonikus CK logó egészít ki. Ez utóbbi a termékeknek egyfajta luxust kölcsönöz, amely azonban a középosztály számára is elérhető.

Az ideális partner minden alkalomra

Ne áltassuk magunkat. Minden nő ruhatárának alapja nem egy vagy két, hanem négy kézitáska. Igen, ha minden alkalomra és helyzetre fel akarsz készülni, akkor legyen a szekrényedben: egy táska, egy kézitáska, egy kis kézitáska és egy partitáska. Mindegyiknek megvan a maga célja és sajátossága.

Miért érdemes befektetni a  CK-ba ?

Miért Calvin Klein? Mert ez egy időtlen márka és design termékek. Ráadásul ez egy igazán fényűző megjelenésű kiegészítő. A táskák többféle árkategóriában kaphatók, és csak rajtad múlik, hogy az alapkollekciók közül választasz, vagy szabadjára engeded a fantáziádat. A klasszikus kézitáskák mellett városi hátizsákok és egyéb kiegészítők széles választékát is kínálják. A fenntartható divat kedvelői számára pedig a CK elsősorban újrahasznosítható és környezetbarát anyagokra támaszkodik.

Kateřina Rázlová

Kateřina Rázlová

2016-ban kezdte az írást, a divat iránti szeretete pedig már gyerekkorában megmutatkozott, amikor már bojkottálni akart minden kilencvenes évekbeli divatot. Elsősorban cikkeket ír, de esettanulmányokat és e-könyveket is készít. Legnagyobb inspirációt számára Franciaország és Skandinávia jelenti.