Tippek, hogyan viseljünk khaki kiegészítőket nyáron Tippek, hogyan viseljünk khaki kiegészítőket nyáron

Tippek, hogyan viseljünk khaki kiegészítőket nyáron

Dóra Csintalan

09. 06. 2024

A benyomások és érzések helyett nézzük meg, mit mondanak a számok a divatirányzatokról. Mert azt mondják, nem hazudnak, és ebben az esetben jól szolgálhatnak nekünk a márkák közötti kedvenc színek mutatójaként. Úgy tűnik ugyanis, hogy a Peach Fuzz mellett - amelyet a Pantone 2024 színének hirdette meg - a piros mellett - amely az év eleje óta pré-t játszik a divatvilágban, és a fekete mellett - amely évszázadok óta állandó szín - egy másik szín is helyet kapott a rivaldafényben, mégpedig a khaki.

A 2023/24-es őszi és téli szezon óta nőtt a khaki és olíva színű modellek száma. És egyértelműen ez az egyik legnagyobb színtrend, amely több tíz százalékkal nőtt a híres tervezők, a legnagyobb divatláncok kampányaiban, valamint az éves trendeket is meghatározó influencerek ruhatárában. Lehetséges tehát, hogy az inkluzivitás és a nagyobb sokszínűség a kifutókon nem olyan, mint a korábbi szezonokban. A nagy divatházak közül, amelyeket rendszeresen láthatunk a legnagyobb show-k kifutóin, jelenleg szinte egyiknek sincs pasztell, fehér vagy gazdag színű kollekciója „raktáron”. Éppen ellenkezőleg. A hangsúly az olyan színeken van, mint a barna, a fekete vagy a khaki, még a nyári kampányokban is. Ez minden bizonnyal nagy változás és még nagyobb kihívás. De ne aggódj, mi tudjuk, hogyan kell kezelni az ilyen atipikus színeket.

Jakou kabelku si vzít do letadla? Vsaďte na shopperku!
Jakou kabelku si vzít do letadla? Vsaďte na shopperku!
  • Klasszikus farmerrel: egy khaki színű kézitáska, hátizsák vagy legalább egy pénztárca tökéletesen kiegészíti a farmerruhát. A lezser megjelenéshez válassz egy fehér alap pólót ehhez a kombinációhoz. Elegánsabb megjelenéshez válassz fekete farmert, blúzt vagy inget, és egészítsd ki egy khaki színű kézitáskával és cipővel.
  • Nyári ruhákkal: a khaki színű divatkiegészítőkkel remekül feldobhatod a nyári ruháidat. Választhatsz például szatén anyagú ruhákat vagy túlméretezett szabásokat, majd ezeket khaki színű kiegészítőkkel, például kézitáskával, valamint övvel vagy ékszerekkel párosíthatod.
  • Strandruhákkal: a nyári szezonban kifinomult megjelenés kell a strandra vagy a medencébe. És hidd el, a khaki egészen új szintre emelte a szexi eleganciát. Amellett, hogy a 2024-es nyári szezonban szinte minden gyártótól khaki színű fürdőruhák jelennek meg, a kiegészítőknek is ebben a színben örülhetünk. Egy fehér fürdőruha és kaftán kombinációja egy nagy khaki színű strandtáskával és maxi nyakláncokkal és karkötőkkel tökéletesen fog mutatni. Az ebben a színben pompázó kezeslábasok vagy széles kathotákból és felsőkből álló szettek szintén ebben a színben pompáznak. Ha ezeket egy világosabb vagy sötétebb árnyalatú khaki színű kézitáskával egészíti ki, tökéletes monokróm megjelenést kap.
  • Üzleti blézerrel: Az üzletasszonyok is megtalálják a számításukat ezzel a színnel. Használhatják például a khaki árnyalatot egy fekete oversize blézerrel kombinálva. Hidd el, egy olivazöld vászonblúz vagy egy nyakkendővel kötött felső abszolút elbűvölően fog mutatni egy üzleti blézerrel.

Legjobb női khaki táskák, övtáskák és hátizsákok

A khaki színű női divatkiegészítőket a nyári hónapokban könnyű kombinálni más ruhadarabokkal. Ha olyan klasszikus khaki árnyalatokat választasz, mint a barnasárga, az olíva vagy a világosszürke, szinte korlátlan variációs lehetőséget kapsz, és teljesen új stílusodat fejezheted ki. Ezeket aztán kombinálhatod fehér, de meglepő módon pasztellszínű ruhákkal, világosabb inggel és széles nappali nadrággal, vagy éppen ellenkezőleg, egy fekete, komolyabb overállal. És ne feledkezz meg a kiegészítőkről, például az ékszerekről sem. Például azok, amelyek fából készültek vagy vaskosabb kivitelűek, rusztikus kifejezést kölcsönöznek az öltözékednek. A kisebb arany nyakláncok és karkötők viszont emelik az eleganciát.