Nagy 20% kedvezmény a Bellicci és Sparwell kiegészítőkre! Írja be a kosárba a kedvezmény kódját BESP20 A rendezvény végéig 5d 21h 46m

Bezárás

Trendek a férfi bőr övtáskák között Trendek a férfi bőr övtáskák között

Trendek a férfi bőr övtáskák között

Dóra Csintalan

02. 04. 2024

Belt bag. Fanny bag. Waist bag. Bum bag. És csehül egyszerűen övtáska. Az utóbbi évek egyik legkeresettebb divatkiegészítője. Minden divatbefolyásoló és street style sztár viseli. Kabát fölött, kabát alatt vagy egyszerűen csak egy pulcsival. Számtalan módja van. És te hogyan viseled idén? A végső stílus csak rajtad múlik. Van néhány ötletünk a számodra.

A Gucci, a Lacoste, a Calvin Klein, valamint az olyan tisztán sportmárkák, mint az Adidas és a Nike is slágerré váltak. A fekete már klasszikusnak számít, de idén a szürke, a középbarna vagy éppen a piros is megjelent. Menő az üzleti stílussal való kombinálás, ami mindenképpen inspiráló. Ha pedig a sportosabb stílust és a semleges árnyalatokat kedveled, dobd fel az övtáskádat egy alap pólóra vagy kapucnis pulóverre.

Aki úgy gondolta, hogy a kilencvenes években le kellett volna venni az övtáskákat, és soha többé nem kellett volna elővenni őket, az szégyellje magát. Már több szezon óta tartják a reflektorfényt, és nem véletlenül. Hogy mi is a fő előnye? Szabad kezek és tehermentes vállak. A hátránya? Tényleg gondosan kell választani. Mert ez a divatkiegészítő nem fogja elvégezni helyetted a munkát. Minden az anyagokon és a kivitelezési formán múlik. Példát vehetsz a showbiznisz sztárjairól, ők előítélet nélkül hordanak övtáskát a derekukon, csípőjükön, akár csak a kezükben, és világcsoda, testalkattól függetlenül tökéletesen néznek ki vele. úgyhogy mostantól nincs kifogás, hogy ez az elengedhetetlen divatvisszatérés nem neked való.

Trendy mezi pánskými koženými ledvinkami

10 módja a férfi övtáska viselésének

Vállon, keresztben vagy csak a kézben is hordható. Az övtáskák tavasztól szinte őszig ragyognak az öltözékeinkben, és mindenhez viselhetők. Nem hiszed el?

  1. Sportos chic: Kombináld a férfi övtáskát rövidnadrággal és egy alap pólóval vagy kapucnis pulcsival a gondtalan és sportos megjelenésért. Remek választás a parkban való sétához és a kutyasétáltatáshoz.
  2. Elegáns koncepció: A komolyabb megjelenés érdekében ne félj kombinálni a férfi övtáskát egy öltönnyel. Igen, ez is olyan lehetőség, amely extra merészséget és stílust kölcsönöz az öltözékednek. De válassz semleges színeket és minimalista stílust, hogy a különc övtáska ne váljon az  öltözéked középpontjává és ne tűnjön ízléstelennek.
  3. Streetwear: Ha merészebb megjelenést szeretnél elérni, próbálj meg kombinálni a férfi övtáskát például férfi farmerrel és utcai felsőruhával. Ezek lehetnek merész motívumokkal vagy rongyos stílusú pólók. Ez a megjelenés tökéletes a városban töltött napokra, amikor ragyogni akarsz, és nem félsz kifejezni a saját, bár kicsit furcsább véleményedet.
  4. Fesztivál hangulat: A férfi övtáska remek kiegészítő a közelgő fesztiválszezonban. Párosítsd alkalmi rövidnadrággal, nyomtatott pólóval és stílusos edzőcipővel. Adj hozzá egy napszemüveget, és máris készen állsz egy zenés szórakozató napra.
  5. Szabadtéri kaland: A szabadtéri kalandorok számára a férfi övtáska ideális kiegészítő, vagyis ha rövidebb útra indulsz, és nem tervezel például egy éjszakát az erdőben. Kombináld melegítőnadrággal vagy teljes melegítő szettel. Ez a praktikus és stílusos megjelenés könnyű hozzáférést biztosít a kültéri kalandok során szükséges dolgokhoz. És ugyanakkor mindkét kezed szabaddá teszi.
  6. Retro revival: Próbáld ki a retro vintage megjelenést. Válassz egy tollas hatású férfi bőr övtáskát eredeti kiegészítőkkel, hogy kiegészítsd a vintage farmerdzsekit, a Levi's kék farmert és a klasszikus férfi tornacipőt olyan márkáktól mint az Adidas vagy a Nike. Ez a stílus egy évtizeddel ezelőtt talált népszerűségre, és az idő múlásával biztosan nem veszít népszerűségéből. Épp ellenkezőleg.
  7. Business casual: Alkalmi munkakörnyezetben próbálj meg egy férfi övtáskát olyan ruhadarabokkal párosítani, mint a farmer és az ing vagy póló. De például egy galléros ing is jól működik. Egy bőr övtáska elegánsabbá és praktikusabbá teszi az öltözéket.
  8. Beach ready: Ha a strandra készülsz, a férfi övtáska remek kiegészítő. A rövidnadrággal, strandpólóval és szandállal való kombináció időtálló. Ez a laza megjelenés lehetővé teszi, hogy kényelmesen élvezd a vízparton töltött napot. Csak mindig gondolj a megfelelő anyag-, textúra- és színválasztásra. Ebben az esetben az egész öltözékhez hozzáadhatják a szükséges nyári hangulatot, de elég nagy kárt is okozhatnak.
  9. Városi felfedező: Fedezd fel a várost stílusosan a férfi bőr övtáskával. Párosítsd férfi cargo nadrággal és egyszerű tornacipővel, és egyszerre fogod magad kényelmesen és vagányan érezni.
  10. Irány a koncert: A tavasz és a közelgő nyár a koncertek ideje is. Próbálj tehát egy férfi övtáskára fogadni egy tematikus pólóval és bőrdzsekivel. Vagy tudsz ennél kényelmesebb és bevált kombinációt?

A férfi bőr övtáskák legjobb márkái

A műanyag, nejlon vagy sportanyag övtáskákat hagyd meg a fesztiválzene szerelmeseinek. A városban, kabáttal vagy egyenes kabáttal ezek az anyagok nem tűnnek túl meggyőzőnek. Mindig jobb, ha a bőrből készült opciókat részesíted előnyben, amelyeket nem dobsz ki a következő szezonban. És hogy melyik tetszik nekünk?