Új nyári női Marina Galanti kollekció Új nyári női Marina Galanti kollekció

Új nyári női Marina Galanti kollekció

Dóra Csintalan

12. 05. 2024

A sok energia ideális a nyárra. Ilyen a Marina Galanti kézitáskák új kollekciója. Az olasz márka idén teljesen elrugaszkodott a klasszikus nyaralási szokásoktól, lemondott a fonott és szalmából készült modellekről, és a műbőrre tette a voksát. Hát nem tűnik ideális választásnak? Olvass tovább, és a cikk végére lehet meggondolod magad.

A nyári női táskakkollekciók természetesen nem újdonságok. A vibráló, látványos és kihagyhatatlan kreációk már jóval azelőtt léteztek, hogy a táskatervezők elkezdték volna bemutatni a szezonális kampányokat. A Marina Galanti kézitáskák nyári változatai azonban teljesen más élményt közvetítenek. Rosalie, Dianet és Mahé- mindegyik más formában és méretben. De mindegyik azonnal megragadja a tekintetet kifinomult márvány stílusú kivitelével. És mindenekelőtt a kikapcsolódás és az öröm érzésével, amely szó szerint hullámokban árasztanak el.

Nová kolekce dámských kabelek Marina Galanti

Miért viseljünk szintetikus bőr táskát nyáron

A nyári hónapokban, amikor a hőmérséklet a magasba szökik, és a nap süt, a megfelelő kézitáska kiválasztása befolyásolhatja az öltözék általános kényelmét. Nem hiszed el? Az igazság az, hogy leggyakrabban a vállunkon átvetve vagy egyenesen a testünkön átvetve hordjuk a kézitáskánkat, így az mindig a testünkhöz „ragad”. Ugyanakkor a nyári hónapokban izzadunk, és a viselt anyagok ennyit tesznek. Az egyik népszerű választás ezért a műbőrből készült kézitáska. És hogy miért éppen ez az anyag a legkedveltebb? Mert a műbőr számos előnyt kínál, a nedvességállóságtól kezdve a kényelemig, a színek és stílusok széles választékáig.

  • Rugalmasság: Akár akarjuk, akár nem, nyáron többet izzadunk, és néha hosszabb ideig maradhatunk ezekben az anyagokban. A műbőr táskák azonban nedvességállóak, nem szívják magukba a vizet, és utólag is könnyen tisztíthatók, így ideálisak a nyári körülményekhez.
  • Könnyedség: A műbőr is könnyebb, mint például a valódi bőr, de a poliészter vagy a nejlon is. Ez azt jelenti, hogy a kézitáska nem fog feleslegesen súlyt növelni, ha egész nap közvetlen napsütésben viseled, amikor inkább "könnyűnek" szeretnéd érezni.
  • Széles választék: A különböző felületek lehetőségének köszönhetően különböző színekben és mintákban vásárolhatsz szintetikus bőrből készült kézitáskákat, így olyan modellt választhatsz, amely kiegészíti nyári ruhatáradat. Például citromsárga, babakék, régi rózsaszín vagy szokatlan formájú kézitáskát keresel? A műbőrrel ez nem probléma. A mai gyártók, akiknek szinte korlátlan lehetőségeik vannak a kollekciók kialakításában, biztosan nem adják meg a lábukat sem.
  • Ökológiai szempontok:Manapság sok nő számára fontos, hogy olyan termékeket támogasson, amelyek környezetbarátok és etikusan előállítottak. A műbőr pedig ebben az esetben is remek megoldás. A műbőr előállítása minimalizálja a negatív környezeti hatásokat, különösen az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentésével, a megfelelő hulladékkezeléssel, valamint a gyártási folyamat során a víz- és energiafogyasztás minimalizálásával. Ugyanakkor az etikus gyártás jellemzően olyan nyersanyagokat használ, amelyek nem okoznak akkora környezeti károkat, és nem vezetnek a természeti erőforrások kimerüléséhez.