Itt a BAGDAYS! És velük 15% kedvezmény mindenre! Írja be a kosárba a kedvezmény kódját BAGDAYS A rendezvény végéig 1d 8h 31m

Bezárás

Uraim, mit (ne) viseljünk soha egy randin?

Dóra Csintalan

14. 10. 2022

A randizás nehéz dolog. Még a Tinder korában sem lehet megkerülni, amikor egy lány "felszedéséhez" csak az ujjadat kell mozgatnod. A randizás egy trükkös helyzet, ahol rengeteg dolognak kell jól mennie. Bármi eredményezhet egy rossz éjszakát. A helyszínválasztástól kezdve az ételválasztásig. De vannak dolgok, amiket még a randi előtt ellenőrizhetsz.

A Zoosk nevű online társkereső oldal eredményei szerint vannak olyan divathóbortok, amelyek biztosan el fogják venni a barátnőd kedvét. Ha épp randira készülsz, és leporoltad a kényelmes Crocsodat a forró napra, jobb, ha még egy kicsit kitartasz.

Soha ne vedd ezt fel

Mi volt a kérdőív szerint az első számú? Numero uno a férfiak legkirívóbb divatbakijainak listáján? A gyűrött ruhák. Ha tehát azt hitted, hogy a gyűrött ing nem olyan rossz, hogy senki sem veszi észre, vagy hogy hanyagul elegánsan nézel ki... nem. Az egyedülálló nők 66%-a a jelentések szerint visszataszítónak találta a gyűrött ruhákat.

Hogy a gyűrött ruhák tényleg egy nagy NEM, talán a kettes szám bebizonyítja neked.A nők 55%-a a klasszikus cseh kombinált zoknit a szandálban garantáltan taszító hatásúként azonosította. Így van. A szandálos zokni a második helyen áll a gyűrött ruhák után.

A következő a rossz ízlés skáláján állítólag a rosszul illeszkedő ruhák. Túl nagy nadrág, túl kicsi ing. Nem számít. Szóval jobb, ha az összement pulóvered pihenőre teszed , amit 10 évvel ezelőtt a táncban viseltél.

De őszintén szólva, ez nem éppen atomfizika. Csak mindig vasald ki a rád illő ruhákat, és hagyd a dinamikus zokni-szandál duót a divatpokol alján.

Mit tehetek az önbecsülésem (és vonzerőm) növelése érdekében?

Ismétlem, ez annyira nyilvánvaló dolog, hogy szinte szégyellem, hogy erről írok. A Zoosk egyik felmérése szerint a férfiak számára a legvonzóbb kombináció a farmer és a póló (természetesen testhezálló és vasalt). Úgy tűnik, már egy ilyen öltözékben készült fotó is jelentősen megnövelte az üzenetek számát az ellenkező nemtől.

Még meglepőbb, hogy a nők 47%-a találja vonzónak a sportruházatot. Vagy inkább az alkalmi sportruházatot, az úgynevezett athleisure stílust. Még a nők 69%-a sem bánná, ha egy randin egy melegítőnadrág és egy melegítőfelső ízléses kombinációja lenne, amiben az edzőterembe jársz (ideális esetben nem izzadtan a kardió nap után).

Merre tovább?

A nők általában az egyszerű, kényelmes stílust szeretik a férfiaknál. Ne aggódj tehát amiatt, hogy minden randira új öltönyt kell készíttetned. Tényleg csak egy vasalóra és egy időnkénti ruhatárváltásra van szükséged. Ja, és hagyd otthon a Crocsot, ha ez nem lenne egyértelmű.

Ha inspirációt keresel, hogyan emelheted a ruhatáradat a következő szintre, íme néhány tipp, ami jól jöhet.

Egy testhezálló, könnyű pulóver vagy henley ing és egy új, testalkatodhoz illő farmer mindig lenyűgöző. Ha bizonytalan vagy a színt illetően, a nők állítólag vonzódnak a piroshoz. Plusz ajánlok néhány divatos karos kiegészítőt. Legyen az egy bőrkarkötő vagy egy óra, esetleg mindkettő. Ettől úgy fogsz kinézni, mint aki azért öltözködik, mert tudja, hogyan akar kinézni, nem pedig úgy, mint aki azért öltözködik, hogy fázzon.

Ha további divatos kiegészítőkkel szeretné beindítani ruhatárát, akkor ajánljuk webáruházunkat.