Itt a BAGDAYS! És velük 15% kedvezmény mindenre! Írja be a kosárba a kedvezmény kódját BAGDAYS A rendezvény végéig 13h 25m

Bezárás

Vadon a Tamaris kollekció által Vadon a Tamaris kollekció által

Vadon a Tamaris kollekció által

Dóra Csintalan

23. 10. 2023

A mai divatvilágban, ahol az egyéniség, és a kreativitás egyre fontosabbá válik, az emberek új és eredeti módot keresnek személyes stílusuk kifejezésére. Az egyik ilyen mód az egyedi divatkiegészítők kiválasztása. A Tamaris márka tudja ezt, és az idei év trendje az összetéveszthetetlen pántokkal ellátott kiegészítők. Ezek pedig felkeltették a figyelmünket.

A mintás pántokkal ellátott táskák és egyéb kiegészítők számos felhasználási lehetőséget kínálnak, és nem számít, hogy Ön merész trendteremtő vagy inkább a klasszikus stílus híve. Mindig olyan darabot választhat, amelyik illik az Ön stílusához, és amelyikhez szívesen tér majd vissza. Idén nyáron a Tamaris márka erre a trendre fogad. És nem csak ők. A Suri Frey és a Borsa például szintén mintás pántokkal jelentkezett ebben a szezonban. És ezek a "hölgyek" mind tudják, mit csinálnak. Hiszen a szokatlan és egyedi elemeknek köszönhetően tökéletessé teheti az outfitjeit.

Egy kicsit szafari, egy kicsit etno

A Tamaris a szafari, dzsungel és etnikai stílusokra jellemző geometrikus motívumokra összpontosított, természetes, de kontrasztos színekben. Elismerjük, hogy ez a stílus nem minden alkalomra alkalmas, másrészt viszont, ha az alkalmi öltözékek és a lezserebb darabok híve vagy, biztosan rengeteg lehetőséget találsz majd ezeknek a kiegészítőknek. És hogy melyek lehetnek ezek?

  • Nyári fesztiválok: Ez a stílus nagyszerű lehet a fesztiválokon, kalapokkal és etno láncokkal vagy természetes elemeket tartalmazó karkötőkkel együtt. Egy ilyen kombináció vidám és laza megjelenést kölcsönöz a fesztivál öltözékének. Ha pedig inkább mindkét kezed szabad, fogadj a NAJA hátizsákra, amely szintén része a kollekciónak.
  • Nyaralás a tengerparton: A tengerparti nyaralás során egy ilyen táskát biztosan viselhetsz vászonból készült túlméretezett ruhákkal és természetes anyagokból, például fából, gyöngyökből vagy kagylókból készült ékszerekkel. Ezek a kiegészítők tökéletesen illenek egy laza tengerparti öltözékhez.
  • Szabadtéri rendezvények: akár piknikeken, természetjáráson vagy grillezésen is nyugodtan nyúlhat egy VAIA vagy HALIJA crossbody táskáért. Mindent elrejthetsz bennük, amire szükséged van, és egy laza fehér ruhával és egy sállal a hajadban szó szerint ellenállhatatlan leszel.
  • Egy hétvége a városban: Ha egy délutánt vagy akár egy egész hétvégét a városban tervezel tölteni, egy JACKIE táskával feldobhatod az öltözékedet. Ez nem csak karcsúbb megjelenése miatt tökéletes társ, hanem nagyobb térfogata miatt is, amelybe rengeteg dolog elfér. Ráadásul tökéletesen illik egy szoknyához vagy ruhához, valamint egy nadrághoz és például egy fehér pamut inghez. Most már csak rajtad múlik. Rajtad és az időjáráson.
  • Kerti partik: családi vagy kerti partik alkalmával kiegészítheti öltözékét egy ilyen vadabb elemeket tartalmazó kézitáskával, amely jól illik a szabadtéri tér laza hangulatához.

Új, divatos kollekció és még mindig ugyanaz a Tamaris

Ami az anyagot illeti, a Tamaris semmit sem bízott a véletlenre, és szintetikus bőr mellett döntött, amely könnyen karbantartható, miközben megtartja klasszikus, utcai megjelenését. És mint a kollekció többi darabja, ez is remek belső testreszabhatósággal rendelkező modelleket szállít, beleértve a minőségi bélést, a cipzáras főzsebet és a kisebb tárgyak számára kialakított kisebb rekeszeket. Ugyanakkor mindegyikük cserélhető pánttal rendelkezik. Ha tehát úgy döntesz, hogy változtatsz, és az üzleti megjelenést helyezed előtérbe az alkalmi megjelenéssel szemben, nem kell rögtön a szekrényed aljára dobnod a kézitáskádat vagy a hátizsákodat. Épp ellenkezőleg. Az eredeti fogantyúval remekül fog mutatni trencskkabátokkal, A-vonalú ruhákkal, rakott szoknyákkal és blúzokkal kombinálva. Így az egész kampány remek módja annak, hogy kifejezd kreativitásodat és eredetiségedet. Akár a finom mintákat, akár a merész színkombinációkat kedveli, ez a trend rengeteg lehetőséget és teret ad a fantáziájának.

Divočina v podání kolekce Tamaris