Itt a BAGDAYS! És velük 15% kedvezmény mindenre! Írja be a kosárba a kedvezmény kódját BAGDAYS A rendezvény végéig 2d 12h 4m

Bezárás

Vintage stílus a Sparwell által Vintage stílus a Sparwell által

Vintage stílus a Sparwell által

Dóra Csintalan

11. 07. 2023

A vintage volt, van és valószínűleg mindig is az egyik alapvető divatirányzat lesz. Önállóan és más stílusok részeként is remekül működik. Az utóbbi időben megjelent az Old Money elemeként, de például a retro street style divat formájában is. De hogyan lehet kivinni a társadalomba, kevésbé kifejező és alkalmi formában? Mi lenne, ha divatos kiegészítőkkel próbálnánk ki?

A vintage kiegészítők népszerű választásnak számítanak azok számára, akik a retro eleganciát és a klasszikus divatot kedvelik. A vintage nem egy olyan szélsőséges irányzat, hogy viselői bármit is bojkottálni próbálnának. Ez egy olyan stílus, amely időtlen elemekre és modellekre épül. Az aktatáskáktól a laptop-táskákig rengeteg különböző vintage kiegészítő létezik, amelyek könnyen beilleszthetők a mai stílusba.

Vintage styl podle značky Sparwell 1
Vintage styl podle značky Sparwell 2
Vintage styl podle značky Sparwell 3

Hogyan a Vintage-val

Ha vintage megjelenést szeretne elérni, biztosan nem kell rögtön nadrágtartóhoz, hát nélküli zakóhoz vagy az 1950-es évekből származó öltönyökhöz nyúlnia. Csak adjon hozzá egy minőségi elemet a mindennapi öltözékééhez, ami ebben a divatirányzatban van. Ezután sokkal könnyebb lesz újabb és újabb kombinációkat létrehozni, vagy éppen ellenkezőleg, teljesen lemondani erről a stílusról.

  • A vintage stílus különböző korszakokat foglal magában, mint például a 20-as és 30-as évek, art deco, rock and roll, retro glamour az 50-es és 60-as években, vagy a 70-es és 80-as évek hippi és punk stílusa. Tudjon meg tehát többet az egyes divatirányzatokról, és azonosuljon azzal, amelyik a legjobban illik Önhöz.
  • Keressen olyan autentikus darabokat, amelyek a korszak és az Ön meghatározó elemeit örökítik meg.
    A különböző divatkorszakokban különböző formák és szabások voltak népszerűek. Játsszon velük, és találja meg az önhöz legjobban illőket.
  • A vintage kiegészítők kulcsszerepet játszhatnak ennek a stílusnak a kialakításában. Válassz aktatáskákat, hátizsákokat, utazótáskákat, egyéb elemeket, amelyek tökéletesen kiegészítik az öltözékedet.
  • Ha a vintage mellett döntesz, természetesen nem kell, hogy ez legyen az egyetlen stílus az öltözékedben. Keverd és párosítsd ezeket a darabokat modern ruhákkal és kiegészítőkkel. Így egyedi és jellegzetes stílust hozhatsz létre.
  • A részletek fontosak. Fókuszáljon az övekre, pénztárcákra vagy mappákra, amelyek szintén a megfelelő retró jelleget adhatják megjelenésének.

Válltáska Albert

A férfi válltáska népszerű kiegészítő lett a férfi divatvilágban. Ez a stílus ötvözi a praktikumot a modern megjelenéssel, és nagyszerű alternatívája a hagyományos hátizsáknak vagy aktatáskának. Egyik fő előnye, hogy a férfiak kényelmesen és biztonságosan magukkal vihetik minden fontos holmijukat. Az Albert táska kiváló minőségű bőrből és tartós vászonanyagból készül. És ez az anyagkombináció az, ami a táskának érdekes retro megjelenést kölcsönöz. Emellett úgy tervezték, hogy kényelmesen hordozható legyen, miközben a tartalma jól rendszerezhető és könnyen hozzáférhető legyen. És hogyan lehet a legjobban kombinálni ezt a darabot? Minden bizonnyal meglovagolhatod a vintage stílus hullámát, és kiegészítheted vele például a kedvenc farmeredet és fehér pólódat. Elvégre ez a kombináció a divatvilág egyik klasszikusa. De viselheted például egy vászoninggel is, ami nyáron nagyon kényelmes és praktikus.

  • Sparwell Albert férfi válltáska - bézs-barna
  • Sparwell Albert férfi válltáska - bézs-barna
  • Sparwell Albert férfi válltáska - bézs-barna
  • Sparwell Albert férfi válltáska - bézs-barna

Hátizsák Vintage Monaco

A vintage hátizsákok nagyon népszerű divatkiegészítőkké váltak. Jellegzetes megjelenésük a múltra utal, és némi nosztalgiát visz a modern stílusba. A vintage hátizsákok gyakran az elmúlt évtizedekben népszerű mintákon és anyagokon alapulnak. Retro szabásuk, színeik és elemeik bizonyos korszakokra, például a 60-as vagy 70-es évekre emlékeztetnek. A Vintage Monaco hátizsák valódi bőr és tartós vászonanyag kombinációjából készült. Retro húzózsinórokkal, különálló rekeszekkel és állítható pántokkal rendelkezik. Ezenkívül belső laptopzsebbel is rendelkezik, amit manapság sokan értékelni fognak. Tehát egy vintage darabról van szó, amely azonban a mai modern világ igényeit is szem előtt tartja. És higgye el, nem csak a hétvégén az erdőben táborozó cserkészeknek való. Old school dizájnjával biztos, hogy a város utcáin vagy az úton is jó benyomást fog kelteni.

  • Vintage Sparwell Monaco hátizsák - bézs-barna
  • Vintage Sparwell Monaco hátizsák - bézs-barna
  • Vintage Sparwell Monaco hátizsák - bézs-barna
  • Vintage Sparwell Monaco hátizsák - bézs-barna

Laptop táska Bradly

A retro laptop táska stílusos és praktikus kiegészítő, amely a múlt dizájnját ötvözi a modern funkcionalitással. A Badley táska, akárcsak az Albert és a Monaco, kiváló minőségű bőrből és tartós vászonanyagból készült. Ráadásul ezt a táskatípust úgy tervezték, hogy megvédje a laptopot, miközben bőséges helyet biztosít más kiegészítők és személyes tárgyak számára. A Sparwell márka tehát nemcsak a szép csomagolásra, hanem a kényelemre és a praktikumra is gondolt. Mi pedig tapsolunk neki ezért. Ha tehát változatosságra és egy olyan darabra vágysz, amely kiemel a többiek közül, akkor a Bradley-t keresed.

  • Férfi laptoptáska Sparwell Bredly - zöldes - barna
  • Férfi laptoptáska Sparwell Bredly - zöldes - barna
  • Férfi laptoptáska Sparwell Bredly - zöldes - barna
  • Férfi laptoptáska Sparwell Bredly - zöldes - barna