Itt a BAGDAYS! És velük 15% kedvezmény mindenre! Írja be a kosárba a kedvezmény kódját BAGDAYS A rendezvény végéig 1d 20h 55m

Bezárás

A nagy öt avagy a top 5 kézitáska 2023 nyarán A nagy öt avagy a top 5 kézitáska 2023 nyarán

A nagy öt avagy a top 5 kézitáska 2023 nyarán

Dóra Csintalan

04. 08. 2023

Mikro, mini és bolyhos trendek. Ez a nyár tele van ellentmondásokkal, ami mindenki fantáziáját beindítja. A városi utcák, éttermek, vízpartok és nyaralóhelyek hemzsegnek a rendkívüli formáktól, vad színektől és furcsa elemektől. A nők egyszerűen látni akarnak, ragyogni és határozottan kiállni ízlésük mellett. És ez csak jó dolog lehet. Mert a nyárnak valahogy féktelennek, őrültnek, sőt szeszélyesnek kell lennie.

Az alapvető, időtálló és kiváló minőségű kézitáska természetesen minden nő ruhatárának alapdarabja. Szinte bárhová magaddal viheted, bármikor számíthatsz rá, és bárkire jó benyomást kelthetsz. De ha van otthon egy olyan trendi kiegészítő, ami azonnal megragadja a tekinteteket, és el sem tudjátok képzelni az életeteket nélküle, az egyszerűen öröm. És fontos, hogy időről időre kényeztesd magad valamivel, ami boldoggá tesz. Idén nyáron a tervezők és a legnagyobb divatházak lerántották a leplet, és bemutatták nekünk legújabb kollekcióikat, amelyek tele vannak féktelen, kihagyhatatlan és pelyhes álmokkal.

Képzeljük el őket, és talán ma már neked is jut belőlük.

Velká pětka aneb top 5 kabelek léta 2023 2
Velká pětka aneb top 5 kabelek léta 2023 1
Velká pětka aneb top 5 kabelek léta 2023 3

Klasszikus crossbody

A crossbody táska a hosszú pánt segítségével a vállon vagy a testen átvetve is hordható. Ez a stílus népszerű és praktikus, mert felszabadítja a kezet és kényelmes hordozást tesz lehetővé. Ráadásul az évek során nagyon népszerű darab lett, ezért a márkák ez idő alatt "tökéletesre csiszolták". A Tamaris Halija pedig iskolapéldája ennek. Négy színben vásárolhatod meg, és állítható vállpánttal rendelkezik. Belseje osztatlan, egy nagy nyitott zsebbel és egy kisebb cipzáras zsebbel rendelkezik.

Hogyan hordjuk a crossbody-t

A crossbody stílus remek választás szabadidős és sportos öltözékekhez. Ezek a kézitáskák ideálisak például kirándulásokhoz vagy természetjáráshoz. Funkcionalitásuknak köszönhetően azonban munkához vagy mindennapi ügyintézéshez is használhatja őket. Egyszóval ezek multi kézitáskák. És hogy mi illik hozzájuk? Egyszerűen minden. Jól illenek farmerhez és fehér inghez, de akár egy A vonalú vászonnadrághoz is. Ha pedig szeretnél egy kislányos vonást adni a crossbody-nak, csak válassz egy fodros ruhát vagy egy madeirát.

  • Női crossbody kézitáska Tamaris Halija - burgundia
  • Női crossbody kézitáska Tamaris Halija - burgundia
  • Női crossbody kézitáska Tamaris Halija - burgundia
  • Női crossbody kézitáska Tamaris Halija - burgundia

Kihagyhatatlan mini

A Mini kicsi és unalmas darabnak tűnhet, de ennek az ellenkezője igaz. Az utóbbi időben egyre több figyelmet hívnak fel magukra. Akár kis válltáskák, akár mini mobiltáskák formájában, kihagyhatatlanok. A Tamaris Afra rengeteg helyet kínál a pénztárca, a kulcsok, a mobiltelefon és egyéb alapvető dolgok tárolására. Belseje a márka logójával ellátott világos anyaggal van bélelve. Osztatlan, és egy nyitott zsebbel, egy cipzáras zsebbel és egy rekesszel rendelkezik a táska hátulján. A táska szerves részét képezi az állítható vállpánt.

Hogyan hordjuk a miniket

Egy kis válltáska vagy csak egy kézitáska szintén egy multifunkcionális darab, amely sportos és elegánsabb stílusokkal egyaránt kombinálható. Minden a választott öltözéktől függ. Egy homokszínű vászonruhán biztosan jól fog mutatni a sötétebb színű. A világosabb változatot például gazdag színű, például narancssárga, sárga, de akár lila vagy zöld színű kezeslábasokon is viselhetjük. A mininél figyelembe kell venned, hogy nem fér bele egy nagy bevásárlás vagy egy munkahelyi laptop. Másrészt, ha egy aranyos kis társat keresel a barátnőddel való reggelihez vagy a barátoddal való mozizáshoz, akkor ez legyen az első választásod.

  • Női crossbody kézitáska Tamaris Afra - barna
  • Női crossbody kézitáska Tamaris Afra - barna
  • Női crossbody kézitáska Tamaris Afra - barna
  • Női crossbody kézitáska Tamaris Afra - barna

Egy pazar kis alkalmi táska

A pénztárcák és a mikro kézitáskák a tavalyi nyár folyamán nagy divatirányzattá váltak. És idén is így folytatódik. Különösen a válltáskák játszanak prímet az utcákon és a híres márkák legújabb kampányaiban. Ami kicsi, az csak szép. Az Europ női crossbody táska az elegancia, a minőség és a praktikum tökéletes kombinációja. Kompakt, szinte minimalista kialakításának köszönhetően könnyen hordható a vállon vagy a kézben, és igazi eleganciát kölcsönöz minden öltözéknek. A táska fő zsebe cipzárral záródik, és ezen belül egy kisebb cipzáras zseb is található.

Hogyan hordjuk az alkalmi táskát

A kézitáska, valamint a mini pénztárca ideális partnerek a hivatalosabb eseményekhez. Nem nyújt annyi helyet, hogy nagyméretű tárgyakat hordozhassunk benne. Másrészt viszont nagyon elegáns, és különösen akkor bizonyítja nélkülözhetetlenségét, amikor olyan eseményekre választja ki öltözékét, ahol szeretné hangsúlyozni nőiességét. Egy fehér térdig érő ruhával vagy egy áttetsző szoknyával és egy lazább blúzzal nem fogsz hibázni. Ha pedig nem vagy biztos a cipőben, próbáld ki az ékszert. Nyáron gyönyörűen megállják a helyüket.

  • Női crossbody táska Tommy Hilfiger Europ - bézs
  • Női crossbody táska Tommy Hilfiger Europ - bézs
  • Női crossbody táska Tommy Hilfiger Europ - bézs
  • Női crossbody táska Tommy Hilfiger Europ - bézs

Kézitáska

Akár megrögzött minimalista vagy, aki szigorúan ragaszkodik a józan színekhez és az egyszerű vonalakhoz, akár szeszélyes, aki szereti váltogatni a stílusokat, egy sporttáska semmiképpen sem kerülheti el a figyelmedet. Mi sem hagytuk ki a Tamaris által készített Bodile táskát. Trendi formájú, és húzózsinórral záródik. A belső rekeszt egy cipzáras zseb osztja el, és a táska levehető és állítható vállpántot is tartalmaz. Megvásárlásával egy igazán eredeti modellt kaphat.

Hogyan kell viselni egy táskát

A  kézitáskák trendje nagyon hosszú múltra tekint vissza, és időnként mindig visszatér a rivaldafénybe. A legkívánatosabb évszakok mindig a nyarat tapasztalják. És nem csoda. Rövidnadrággal, egy egyszerű pólóval és egy pasztellszínű oversized inggel párosítva a táska tökéletesen fog mutatni. De ugyanígy egy maxiruhával is, a szűk köves utcákon, valahol Európa déli részén.

  • Női kézitáska Tamaris Bodile - barna
  • Női kézitáska Tamaris Bodile - barna
  • Női kézitáska Tamaris Bodile - barna
  • Női kézitáska Tamaris Bodile - barna

Puffer táska

Utolsóként egy olyan trendet vettünk fel, amely már télen elkezdett megjelenni a kifutókon és az üzletekben, de nyárra sem veszített népszerűségéből. A puffer stílusú kézitáska mindenekelőtt kemény és párnázott megjelenésével tűnik ki. Általában varrással is rendelkeznek, és szinte a vaskos anyag benyomását keltik. Pedig nem azok. Az Emily & Noah által készített Bajla a bizonyíték erre. Műbőrből készült, és első pillantásra megragadja a tekintetet eredeti kialakításával. A táska belseje osztatlan, oldalán egy nyitott zseb található apróságok számára, valamint egy cipzáras zseb, amely alkalmas kulcsok vagy mobiltelefon elhelyezésére. A táska levehető és állítható vállpántot tartalmaz.

Hogyan viseljünk egy puffer típusú kézitáskát

A Puffer egy nagyon jellegzetes darab, ezért ideális a különcök számára. Ha azonban szeretnél haladni a korral, de mégis inkább konzervatív típus vagy, akkor egyszerűen válaszd ezt a táskát kisebb méretben, amely nem "lóg ki" annyira. Jól illik farmerhez és crop tophoz éppúgy, mint szűkebb ruhához vagy rövid overallhoz. És hogy hol fogsz vele a legjobban tündökölni? Próbáld ki egy tetőtéri partin vagy egy szabadtéri születésnapi bulin, és nézd meg magad, mi történik.

  • Női kézitáska Emily & Noah Bajla - fehér
  • Női kézitáska Emily & Noah Bajla - fehér
  • Női kézitáska Emily & Noah Bajla - fehér
  • Női kézitáska Emily & Noah Bajla - fehér