Itt a BAGDAYS! És velük 15% kedvezmény mindenre! Írja be a kosárba a kedvezmény kódját BAGDAYS A rendezvény végéig 1d 19h 14m

Bezárás

"Nélkülözhetetlen" avagy egy alap kézitáskát "Nélkülözhetetlen" avagy egy alap kézitáskát

"Nélkülözhetetlen" avagy egy alap kézitáskát

Dóra Csintalan

06. 07. 2023

Egy nő ruhatára Pandora szelencéje. Olyan ruhákat rejt, amelyekre sokszor még maga a tulajdonos sem emlékszik, és sok meglepetés, sőt néha még zűrzavar örökös megteremtője is. Így van ez a divatkiegészítőkkel is. Különösen a táskákkal. Legtöbbünknek elég nagy gyűjteménye van otthon mindenféle crossbody  és kézitáskákból. És mégis, valószínűleg csak egy közülük a "nélkülözhetetlen".

Egy kézitáska mindenkinek

Igen, valószínűleg van egy szekrényed vagy polcod tele kézitáskákkal, de... Csak egy az igazi. A mindennapi városi bolyongásokhoz, a munkába járáshoz, a barátnőiddel való kávézáshoz és a hétvégi látogatásokhoz valószínűleg egy bizonyos táskát használsz, amelybe szó szerint beleszerettél, és nem tudsz betelni vele. Valószínűleg eredeti, könnyen hordható, vagy egyszerűen csak érzelmileg kötődsz hozzá. De az is lehet, hogy nem a kedvencedet választottad. Ha tehát csak nézelődsz, összegyűjtöttünk néhány tényezőt, amelyeknek számítania kell a választásnál:

  • Gondolja át, hogyan fogja használni a táskáját. Szüksége van arra, hogy elegendő hely legyen benne az összes holmijának? Szüksége van-e külön rekeszekre a rendszerezéshez? Kell-e a táskának zseb a kisebb tárgyak számára? Mérlegelje igényeit és preferenciáit, és válasszon ilyen kézitáskát.
  • Vegye figyelembe, hogy általában hány dolgot szokott cipelni, és válassza ki az Önnek megfelelő méretet. Ha gyakran hordoz magával laptopot vagy táblagépet, a táskájának elég tágasnak kell lennie ahhoz, hogy elférjen. Ha a kisebb méretet kedveli, válasszon olyan kézitáskát, amely lehetővé teszi, hogy az alapvető dolgokat zsúfoltság nélkül hordozhassa. Az ilyen kézitáska ugyanis nem kellemes a szemnek.
  • Vegye figyelembe a személyes stílusát. A minták széles skálája áll rendelkezésre, az elegáns és formális, valamint a sportos és alkalmi minták között. Vegye figyelembe a táska színét és anyagát is, és válasszon olyat, amelyik illik a ruhatárához.
  • Fektessen be egy minőségi kézitáskába, amely hosszú ideig tart. Ellenőrizze az anyagot, a varrásokat és a cipzárakat, hogy meggyőződjön arról, hogy erősek és tartósak. Egy igazán minőségi kézitáska hosszú távú befektetés, és megbízhatóságot és tartósságot biztosít Önnek.
  • Válasszon olyan táskát, amelyet kényelmesen tud majd hordani. Ideális esetben próbálja fel, mielőtt megvásárolja, hogy lássa, kényelmes-e a viselése, és van-e állítható pántja, amellyel beállíthatja a hosszát.
  • Határozza meg a költségvetést, amelyet hajlandó egy kézitáskára költeni. A kézitáskák ára márkától és minőségtől függően változik.

Pandora szelencéjének belsejében

Hol adhatsz magadnak egy kicsit több teret a mai világban? Próbáld ki a táskádon keresztül. A megfelelőbe belefér minden, ami a mindennapi "túléléshez" szükséges. És ezekből nincs hiány. Csak a leggyakoribbakra majdnem két sorra van szükségünk:

  • mobiltelefon, pénztárca, kulcsok, piperetáska, kis jegyzetfüzet vagy napló, ceruza, gyógyszerek, zsebkendő, fésű, vagy akár egy összecsukható esernyő.

És tényleg csak a magunk alapvető szükségleteiről írunk. Biztos vagyok benne, hogy az ilyen gyerekes anyukák is tudnának mesélni.

Mindezek a szükségletek azonban logikusan és funkcionálisan rekeszekre és zsebekre osztott helyet is igényelnek. Ugyanakkor olyan modellt kell választani, amely biztonsági funkciót is ellát. Ne feledkezzen meg tehát a rejtett zsebekről és cipzárakról. Végül, de nem utolsósorban válasszon olyan kézitáskát, amelynek belső része könnyen mosható. Balesetek előfordulnak, és sosem tudhatod, mikor öntesz ki egy italt vagy púdert a belsejébe.

„Nepostradatelná

Hexagona, Calvin Klein vagy  Tamaris?

Rengeteg márka közül lehet választani. De ha olyan állandót keres, amely évekig kitart és "jó formában" van, akkor próbálja ki bevált tippjeinket.