Itt a BAGDAYS! És velük 15% kedvezmény mindenre! Írja be a kosárba a kedvezmény kódját BAGDAYS A rendezvény végéig 2d 4h 3m

Bezárás

Hogyan csomagoljunk megfelelően a kézipoggyászunkba Hogyan csomagoljunk megfelelően a kézipoggyászunkba

Hogyan csomagoljunk megfelelően a kézipoggyászunkba

Dóra Csintalan

11. 07. 2023

A tökéletes bőrönd kiválasztása a nyaraláshoz egy dolog. De az, hogy hatékonyan csomagoljunk, és minden centimétert kihasználjunk már egy másik dolog. Ma egy egyszerű útmutatót osztunk meg veletek, hogyan lehet ezt megtenni. És persze néhány tippet a legjobb kézipoggyászokról.

A nyaralás, a hosszú hétvégék és általában az utazás olyan élmények, amelyeket a legtöbben mindig nagyon várnak. Mielőtt azonban a fedélzeten kigyulladna a biztonsági öv ikonja, beindulnának a motorok, és új kalandokba csöppennél, csomagolnod kell. És néha mindent el kell helyezned a kézipoggyászodban. Régebben kicsit nagyobbak voltak a lehetőségeink, de a korona megjelenésével és sok légitársaság hanyatlásával a légitársaságok új lépéseket tettek, amelyek közé tartozik, hogy megváltoztatták a csak kézipoggyász méreteit. És bizonyára nem a mi javunkra. Így mindannyiunknak vissza kellett vennünk egy kicsit. De ez nem baj. Mert aki nem akar, az okokat talál, aki viszont akar, az módot talál. És nekünk többféle módunk is van.

Jak si správně zabalit do příručního zavazadla 1

Hogyan pakoljunk mindent egy bőröndbe

Előkészület

  • Mielőtt elkezdene csomagolni, javasoljuk, hogy tájékozódjon a légitársasága kézipoggyász-szabályairól. Az igazság az, hogy ezek általában nem sokban különböznek, de lehetnek kisebb eltérések, különösen a megengedett méretekben. Ezzel később bonyodalmaktól kímélheti meg magát a repülőtéren.
  • A fontos dokumentumokat, például az útlevelet, a repülőjegyet, a szállodai foglalásokat stb. tartsa a bőröndjében vagy ideális esetben a kézitáskájában, kis, különálló zsebekben. Igen, szeretnénk segíteni a pakolásban, de bízz abban, hogy a kis bőröndöd utána is tele lesz, és nem akarsz majd a repülőtéren turkálni benne.

A dolgok elrendezése

  • És most elérkeztünk a legfontosabb dologhoz. A poggyászban lévő tárgyak tárolása és szervezése az elsődleges. Valójában a megfelelő hajtogatással és helykihasználással extra helyet nyerhetsz, és ezt mindenki, aki valaha is utazott már kis bőrönddel, értékelni fogja.
  • Kezdje a legnagyobb ruhadarabokkal, és tekerje fel őket. Igen, tekerje őket tekercsbe. Ennek a csomagolási formának két hatalmas előnye van. A jól feltekert ruhák végül is sosem foglalnak annyi helyet, mint a klasszikus összehajtogatottak. És sokkal kevésbé hajlamos a gyűrődésre. Ezt a későbbiekben például a pólókon fogod látni.
  • A legnagyobb tételek mellett gondoljon a cipőkre is. Ezeket egyértelműen akkor a legjobb betakarni, ha például papucsok vagy szandálok. Ha edzőcipőt csomagolsz, akkor úgy tedd őket a bőröndbe, hogy a lehető legkisebb helyet foglalják el, azaz fordítva. Ha cipőről van szó, gondoljon a bőrönd tisztaságára is. Valószínűleg nem vadonatúj modelleket viszel, hanem olyan cipőket, amelyeket már hordtál. Ezért pakolás előtt tedd őket külön tárolóedénybe, vagy legalább a talpukat mosd ki, hogy ne mocskoljanak össze más dolgokat a poggyászodban.
  • A tisztaságra és a higiéniára is gondolnia kell, amikor például alsóneműt vagy fürdőruhát csomagol. Ezek a dolgok külön helyet érdemelnek.
  • Helyezze a kozmetikumokat egy átlátszó, újrazárható edénybe. Ügyeljen arra is, hogy az utolsó tételek egyikeként csomagolja be, és hagyja teljesen a tetején. Ha nem adja fel a bőröndjét, és nem vele megy át a biztonsági ellenőrzésen (ami a kézipoggyásszal történik), akkor nem kell hosszasan keresgélnie. És mielőtt becsomagolod, ne felejtsd el kifújni a felesleges levegőt a csomagolásból. Mindössze annyit kell tenned, hogy közvetlenül a lezárás előtt a kezeddel enyhén megnyomod a csomagolást, és már kész is vagy.
  • Az elektronikát, akárcsak a kozmetikumokat, utoljára kell becsomagolni. Ugyanazok a szabályok vonatkoznak rájuk, és a repülőtéri ellenőrzés során ki kell venni őket. Az akkumulátorok állapotát is jobb ellenőrizni, például.

Egyéb alapvető dolgok rendezése

  • Az értéktárgyakat, könyveket és egyebeket ideális esetben külön zsebekben kell elhelyezni. Ha a főrekeszben hagyja őket, legalább gondoskodjon arról, hogy ne sérüljenek meg, és csomagolja be őket például ruhába. Ha pedig ott sincs hely, próbálkozzon például a cipője belsejével. Hidd el, ezek remekül szolgálnak majd extra helyként, valamint biztonságos védelemként minden értéktárgyadnak.
  • Végül, de nem utolsósorban győződjön meg arról, hogy a poggyász tartalma jól van-e rögzítve, nehogy elmozduljon, vagy rosszabb esetben tönkretegye a holmiját.

Egy kedvenc a végére

Benetton kagylós bőrönd. Ez az első számú számunkra. Ez a szépség ötvözi a funkcionalitást, a megbízhatóságot, a biztonságot és a dizájnt, és ezt nagyra értékeljük. Méretei 55 x 40 x 20 cm-esek, így maximálisan megfelel a legtöbb fuvarozó cég követelményeinek, a maximális méreteknek, és extra erős ABS anyagból készült, amely nagyon tartós és alkalmas a legnehezebb utazásokra is. A táska négy, 360 fokban elforgatható kerékkel, teleszkópos fogantyúval és TSA kombinációs zárral rendelkezik. A belső tér praktikus, két különálló rekeszt kínál cipzáras rekeszekkel és pántokkal.

  • United Colors of Benetton Aura S kabinos bőrönd - fekete
  • United Colors of Benetton Aura S kabinos bőrönd - fekete
  • United Colors of Benetton Aura S kabinos bőrönd - fekete
  • United Colors of Benetton Aura S kabinos bőrönd - fekete