Itt a BAGDAYS! És velük 15% kedvezmény mindenre! Írja be a kosárba a kedvezmény kódját BAGDAYS A rendezvény végéig 18h 11m

Bezárás

Hogyan válasszuk ki a női és férfi pénztárcát karácsonyi ajándékként Hogyan válasszuk ki a női és férfi pénztárcát karácsonyi ajándékként

Hogyan válasszuk ki a női és férfi pénztárcát karácsonyi ajándékként

Dóra Csintalan

03. 01. 2024

Ma egy újabb karácsony előtti cikkünk van az Ön számára, amelyben további ajándéktippeket adunk. Ezúttal a férfiaknak és nőknek szánt pénztárcákról van szó. Fontos divatkiegészítők, de időnként meg kell újítani őket. Tehát akár a megajándékozott kért új pénztárcát, akár úgy döntöttél, hogy meglepetésként vesz egyet, biztosan tetszeni fog. Mielőtt azonban valakinek a fa alatt felcsillanna a szeme, ki kell választania. Melyikre válassza tehát?

A férfi és női pénztárca elengedhetetlen. És akár büszke a viselője a személyes stílusára, akár nem, ennek a kis kiegészítőnek meg kell felelnie az elvárásainak, azaz a méretnek, a színnek, az anyagnak és a belső elrendezésnek. Ráadásul manapság már olyan kiegészítő funkciókra is lehet összpontosítani, mint az RFID technológia vagy a lehetőség, hogy például egy kézitáskával kombinált pénztárcát vásároljunk, egyébként 2 az 1-ben is. Ma összeállítottunk néhány tippet, hogyan válasszunk női és férfi pénztárcát karácsonyra, és mely márkák kínálják a legjobb darabokat.

Mi szerint válasszunk női pénztárcát

Jak vybrat dámskou a pánskou peněženku jako vánoční dárek

A női pénztárca kiválasztásakor jó, ha több dolgot is figyelembe veszünk, amelyek garantálják az ajándék őszinte örömét. Mert, mit is mondhatnánk, a pénztárca kiválasztása egy dolog. De olyan pénztárcát választani, amit az ajándékozott valóban örömmel fog használni, egészen más.

Az első és talán legfontosabb dolog a méret. Vegye figyelembe, hogy a címzett általában hány dolgot hord magával. Ha csak hitelkártyára és személyi igazolványra van szüksége, akkor választhat egy kompaktabb pénztárcát. Azoknak a nőknek, akiknek mindent magukkal kell vinniük, mindenképpen nagyobb modellre lesz szükségük ebből a kiegészítőből.

Egy másik tényező az anyag. A bőr hagyományos és elegáns választás. Ráadásul ez egy igazán kiváló minőségű felület, amely évekig kitart. Választékunkban azonban más anyagok közül is választhat, például textil vagy szintetikus anyagok közül, amelyeknek nem kell korlátozódniuk színben vagy formában, és modernebb koncepciót kínálnak.

Ugyanilyen fontos a belső zsebek és rekeszek elrendezése is. Egyes nők több kisebb tasakot kedvelnek a kártyák és érmék számára, míg mások a könnyebb rendszerezés érdekében több nagyobb rekeszt részesítenek előnyben.

A design és a színek szintén kulcsfontosságúak. Próbáljon meg olyasmit választani, ami megfelel az ajándékozott személyes ízlésének. Ez lehet egyszerű és klasszikus design vagy valami merészebb és színesebb.

Végül, a márkát is jó figyelembe venni. A nők általában bizonyos márkákat kedvelnek a minőség, a dizájn vagy a presztízs miatt. Számunkra a legérdekesebbek a Burkely, a Calvin Klein, a Pierre Cardin, de a Tommy Hilfiger vagy a Sendi Design is.

Legjobb női pénztárca márkák

Már van egy ötlete, de még nem biztos a márkában? Akkor van három olyan gyártóra vonatkozó tippünk, amelyek minőségben, stílusban és funkcionalitásban sosem okoznak csalódást.

Mi szerint válasszunk férfi pénztárcát

Jak vybrat dámskou a pánskou peněženku jako vánoční dárek

Még az uraknak is megvannak az elvárásaik, ha a divatról van szó. A pénztárca pedig határozottan divatos darab. Egyeseknek elég egy számlacsíptető vagy egy hitelkártya a mobiltelefonjukban. Mások azonban nem engedhetnek meg maguknak egy klasszikus pénztárcát. És miről is beszélünk. Ennek megvan az oka. A bankjegyek és hitelkártyák mellett a pénztárcában elhelyezheted az irataidat vagy például a megmaradt érméket is, amelyek mindig olyan szívesen hemperegnek a zsebeidben.

Az anyag az egyik első döntés, amelyre összpontosítani kell. A bőr tartósságot és hosszú élettartamot kínál, ezért is a leggyakoribb választás. De természetesen léteznek szintetikus opciók is, amelyek bizonyos körülmények között tartósabbak lehetnek.

A méret egy másik kulcsfontosságú dolog. Vegye figyelembe, hogy milyen típusú kártyákat, készpénzt és egyéb tárgyakat hordoz az az ember, akinek a pénztárcát vásárolja. Vannak, akik a kisebb és vékonyabb pénztárcát kedvelik, mint például a dollártárca, míg egy nagyobb változat, például a billfold, jobban megfelel annak, aki több tárgyat hord magánál.

A belső elrendezés is fontos. Egyes férfiak több zsebet kedvelnek a kártyák és kisebb tárgyak számára, míg mások elégedettek egyetlen fő zsebbel.

A tervezésnek és a stílusnak tükröznie kell a címzett személyiségét. Vegye figyelembe a kedvenc színeit és az általa preferált stílust. Ezután választhat vintage stílus, modern, alkalmi irányzat vagy üzleti koncepció között.

A márka ebben az esetben is szerepet játszik. Egyes férfiak ugyanis általában bizonyos divatmárkákat részesítenek előnyben. Tehát ebben az esetben is a stílusától és a választásától függ. Ha tudod, hogy az adott férfi például a Tommy Hilfiger márkát kedveli, akkor fogadj egy tőlük származó pénztárcára is. Ha mindent szeret a Mustangtól, akkor egy másik kis kiegészítő is tetszeni fog ettől a "némettől".

Legjobb férfi pénztárca márkák

Egy márka, egy stílus. A CK a minimalizmust, a Sparwell a hipszter szellemiséget, a Greenwood pedig? Ez a kaland a hegyekben. És milyen életstílusa van annak, akit megajándékozol?

Meddig rendeljünk a Kabeleckyn karácsonyi ajándékot

Mindent megteszünk, hogy ne csak a választékkal, hanem a szállítási lehetőséggel is kedveskedjünk Önnek, ami különösen fontos a karácsonyi időszakban. Éppen ezért karácsonyi ajándékait eddig rendelheti meg tőlünk:

  • 18.12. 2023 12:00 óráig - időbeni szállítási garanciával Magyarországon és Szlovákiában
  • 20.12. 2023 12:00 óráig - időbeni szállítási garanciával Csehországban
  • 21.12. 2023 17:00 óráig - személyes átvétel nálunk Brünnben