Itt a BAGDAYS! És velük 15% kedvezmény mindenre! Írja be a kosárba a kedvezmény kódját BAGDAYS A rendezvény végéig 2d 9h 9m

Bezárás

Nyár mozgásban az Enrico Benetti Nyár mozgásban az Enrico Benetti

Nyár mozgásban az Enrico Benetti

Dóra Csintalan

14. 08. 2023

Egy olyan világban, ahol az alkalmi és az elegáns stílus átfedésben van, a sportos divatkiegészítők elengedhetetlenek. Az Enrico Benetti márka pontosan tudja, hogyan kombinálja ezeket az alkotásokat, és az idei férfi kollekció a sportos dizájnra összpontosít. És ha te is rajongsz a kifejező kombinációkért, akkor olvass tovább.

A férfi sporthátizsákok és utazótáskák nemcsak praktikus kiegészítők, hanem stílusos elemek is. A megfelelő hátizsák vagy táska kiválasztása pedig fontos a kényelem, a funkcionalitás és természetesen a dizájn szempontjából. Vegye tehát figyelembe minden igényét vásárláskor. Ha sportoláshoz választ új kiegészítőt, akkor annak külön rekeszeket, minőségi cipzárakat vagy állítható pántokat kell kínálnia. De a dizájnt és a színt is figyelembe kell venni. A fekete, kék vagy szürke mindig népszerű lesz, de próbáljon meg merészebb, modern mintákkal vagy merész színekkel ellátott lehetőségeket is fontolóra venni. Ezekkel szó szerint ragyogni fogsz.

Léto v pohybu se značkou Enrico Benetti 1
Léto v pohybu se značkou Enrico Benetti 2
Léto v pohybu se značkou Enrico Benetti 3

Sportos kiegészítők egy elegáns öltözködéshez? Lehetséges! És passzol!

Az ideális sportos és alkalmi öltözék megteremtése egyszerre kihívást jelenthet. De az eredmény mindenképpen megéri az erőfeszítést. Még a divattervezők és a hírességek is erre az időtálló kombinációra támaszkodnak. A sportos kiegészítők kombinálása egy elegáns öltözékkel érdekes módja annak, hogy kontrasztot teremtsen, és érdekes elemet adjon a megjelenéséhez. Ráadásul a divat szubjektív, és ennek köszönhetően saját preferenciáidnak megfelelően alakíthatsz ki egy jellegzetes stílust. Kezdjen tehát kísérletezni, és nézze meg, mi áll a legjobban Önnek, és mi ad önbizalmat. És itt van néhány alapvető tipp, amit mindig kövess.

  • Finom sportkellékek: merész sportkellékek helyett válasszon finom és visszafogott darabokat. Például egy egyszerű sportórát, karkötőt vagy láncot minimalista dizájnnal. Ezek friss és modern jelleget kölcsönöznek, de nem ütköznek túlságosan az elegáns öltözékkel.
  • A stílus következetessége: Próbáljon meg fenntartani némi következetességet a stílusban. Ha elegáns ruhákat viselsz, válassz inkább konzervatív és minimalista, mint túl merész és játékos sportos kiegészítőket. Egy elegáns öltönyhöz például választhatsz egy elegáns sportórát ezüst vagy fekete szíjjal.
  • Színek és anyagok: A színek és anyagok harmóniájára összpontosít. Válasszon olyan kiegészítőket, amelyek vagy illeszkednek az öltözék színeihez, vagy válasszon kontrasztos színeket a feltűnőbb hatás érdekében. Ha például üzleti alkalmi öltözködésben jársz, próbálkozhatsz gazdag színekben pompázó kiegészítőkkel. Ha általában csak öltözködőbb inget viselsz, például farmerrel, akkor kombinálhatod őket természetes színekben és futurisztikus mintájú elemekkel.
  • Megfelelő alkalom: ne felejtse el figyelembe venni az alkalom megfelelőségét. Hivatalos eseményekre például érdemes visszafogottabb sportos kiegészítőket választani, míg alkalmi eseményekre kreatívabb lehetsz.
  • Sportcipő: ha az elegáns stílusodat egy frissebbre szeretnéd venni. Nem kell megragadnod a kiegészítőknél, hanem az alkalmi lábbelikre is koncentrálhatsz. Például a fehér bőr tornacipő remekül passzolhat egy elegáns nadrághoz és egy inghez.
  • Magabiztosság: a legfontosabb dolog, hogy jól érezd magad és magabiztosnak érezd magad a ruhádban. Ha pedig kalandvágyóbb vagy, nem kell félned a rendkívül merész kombinációktól sem. De mindig ízléssel.
Léto v pohybu se značkou Enrico Benetti 4

[widget type="category_manufacturer" category="Cestovní tašky" manufacturer="Enrico Benetti" name=Utazótáskák" text="

Az utazás új élményekkel teli kaland, ezért fontos, hogy megbízható és funkcionális útitársa legyen. A férfi utazótáskák ötvözik a stílust a praktikummal, és az utazási felszerelés elengedhetetlen részévé válhatnak. Az Enrico Benetti táskák rendkívül tartós textilanyagokból, például nejlonból vagy poliészterből készülnek. Könnyen tisztíthatók és impregnálhatók is. Minden modell belsejében talál egy kellően tágas cipzáras zsebet, majd további cipzáras zsebeket az oldalakon. Az állítható nylon vállpánt szintén szerves részét képezi minden táskának.

"]