Tamaris verhetetlen áron Tamaris verhetetlen áron

Tamaris verhetetlen áron

Kateřina Rázlová

Kateřina Rázlová

19. 04. 2023

A Black Friday ugyan véget ért , de a szezonális leárazások messze vannak, és még mindig nincsenek otthon az álomdarabok? Semmi gond! Nálunk számos  Tamaris termékeket találsz kedvezményes áron. És mint mindig, néhány extra tipp. Nézzünk hát körül!

Biztosan hallottál már a Tamarisról. Ez a német márka egyet jelent a magas utcai divattal és eleganciával. Elsősorban cipőket, de divatos kiegészítőket is kínál, alkalmi és smart casual stílusban, megfizethető áron. Az utóbbi időben azonban valószínűleg mindannyian igyekszünk a szokásosnál többet spórolni, és minden új ruhatári darabot alaposan átgondolunk. Nem számít, hogy mi az. Szerencsére minden válságnak egyszer vége szakad. Addig is használjuk ki a kedvezményes ajánlatokat. Hiszen erre valók. És nem bűn, ha néha-néha kényeztetjük magunkat.

Hogyan lehet pénzt megtakarítani és nem megőrülni

A kiárusítások és a szezonális kedvezmények a vásárlási szokásaink szerves részévé váltak. Mindig van ok arra, hogy valamit leárazzunk, és mindig van ok arra, hogy megvegyük a leárazott terméket. Ha te is szívesebben vársz az akciós árakra, de nem szeretsz több ezer online ajánlat között böngészni, akkor van egy rövid útmutatónk, hogyan teheted mindezt stresszmentesen, és hogyan távozhatsz győztesen az internetről, álmaid darabjaival gazdagabban, még álomszerűbb áron.

  • Készítsen listát: nézze át a ruhatárát, és nézze meg, mi hiányzik, vagy mit szeretne. Végül is, még az élelmiszervásárlásnál is felbecsülhetetlen értékű egy ilyen lista. Időt takarít meg, és segít abban, hogy a vásárláskor egyértelmű legyen a választásod.
  • Szűrők: Használja a szűrőket, hogy megtalálja a kívánt termékeket. Kezdje a méretek és árkategóriák kiválasztásával. Szűrje ki azokat a színeket, szabásokat és anyagokat, amelyeket soha nem visel. Ezzel rengeteg időt takaríthat meg.
  • Szánjon időt arra, hogy többet vásároljon: ha azt tervezi, hogy többet vásárol, szánjon rá időt, és ne vásároljon rohanva az ebédszünetben vagy gyorsan reggel, munkába indulás előtt. Így könnyen előfordulhat, hogy "rákattintasz" a rossz méretre, vagy csak a stressz miatt veszel meg valamit, amit nem akarsz. Ha azonban este, a tévé előtt nyugodtan végigböngészed a tételeket, a vásárlás biztosan nem lesz olyan stresszes, sőt, talán még élvezni is fogod.
  • Ne hagyja a vásárlást az utolsó pillanatra: valószínűleg Ön is tapasztalta már, hogy halogatta a vásárlást, és aztán nem kapta meg a kívánt termékeket. Igen, ez a kedvezményes árak kockázata. Éppen ezért - ha már döntöttél - ne várj, hanem menj egyenesen az online pénztárhoz.
  • Vegyük figyelembe a költségvetést: valami szépet és újat vásárolni biztosan mindenki örülni fog, de ne feledkezzünk meg a költségvetésünkről sem. Így legalább megkíméljük magunkat a későbbi rossz lelkiismerettől.

Tegye magát és másokat is boldoggá

Ha szeretsz egyszerre tervezni és spórolni, akkor a kedvezmények segítségével biztosan vásárolhatsz ajándékokat szeretteidnek. A kedvezményes ajánlat természetesen nem jelent kevesebb minőséget. Könnyedén felkészülhet előre a nagymama, az anyuka vagy a barátja születésnapjára. Vagy "felfegyverkezhet" karácsonyra, és nem kell decemberben a bevásárlóközpontokban stresszelnie. Előre felkészülsz, és az új táska biztosan tetszeni fog minden nőnek, akit megajándékozol. De ha úgy döntesz, hogy ezt a lehetőséget választod, mindenképpen tartsd észben az ajándékvásárlás három alapszabályát:

  • Vegye figyelembe a megajándékozott személy személyes ízlését. Végül is mindannyian egyediek vagyunk, saját stílusunk és preferenciáink vannak.
  • Mindenképpen gondoljon az ajándék céljára. Ha tehát anyukád épp a múlt héten említette, hogy új pénztárcára van szüksége a városba, ez egy remek lehetőség számodra.
  • Ha nem vagy biztos egy adott termékkel kapcsolatban, kérj inspirációt vagy tanácsot másoktól a környezetedben, legyen szó akár a méretről vagy a színről. Azt szeretné, ha az ajándéka telitalálat lenne.

Egyéb jó ajánlatok

Ha a Tamaris márka nem az  „Ön kávéja”, de szeretne valami újjal kedveskedni magának, akkor számos más táskát kínálunk Önnek kedvező áron.A Katana, David Jones vagy Italia szintén megörvendezteti Önt ajánlataival.

Kateřina Rázlová

Kateřina Rázlová

2016-ban kezdte az írást, a divat iránti szeretete pedig már gyerekkorában megmutatkozott, amikor már bojkottálni akart minden kilencvenes évekbeli divatot. Elsősorban cikkeket ír, de esettanulmányokat és e-könyveket is készít. Legnagyobb inspirációt számára Franciaország és Skandinávia jelenti.