Itt a BAGDAYS! És velük 15% kedvezmény mindenre! Írja be a kosárba a kedvezmény kódját BAGDAYS A rendezvény végéig 2d 9h 5m

Bezárás

Nyár a sivatagban a Dakar márkával Nyár a sivatagban a Dakar márkával

Nyár a sivatagban a Dakar márkával

Dóra Csintalan

12. 07. 2023

Igen, tudjuk. A sivatagi nyár gondolata több mint kényelmetlenül hangzik. És mégis vannak, akik keresik a veszélyt. A Dakar márka nekik szól. Mai cikkünkben a márka kiegészítőivel foglalkozunk. Ha tehát tudod, hogy inkább a stílusos kávézók és az üzleti alkalmi viseletek vonzanak, akkor ezt a cikket ajánljuk: Pierre Cardin férfi klasszikusai. De ha nem félsz az igazi vadontól, akkor olvass tovább.

Képzelje el a szabadságot és a vadságot. Képzelje el a mai sztereotípiáktól való elszakadás lehetőségét, vagy akár az élet új értelmének megtalálását. Egy ilyen expedíció az érintetlen, vad természetbe biztosan nem való mindenkinek, de ha egyszer meghozza a döntést, nem fogja megbánni. Ha pedig a munka vagy egyéb kötelezettségek nem teszik lehetővé, legalább a városok napsütötte utcáin ugyanebben a szellemben vághat neki a kirándulásnak. De bárhová is megy, a felszerelésének mindenekelőtt funkcionálisnak, valódi minőségűnek és kemény körülmények között teszteltnek kell lennie. A Dakar pedig mindezt teljesíti.

Léto v poušti se značkou Dakar 2
Léto v poušti se značkou Dakar 3

Tolja ki a határait a Dakarral

Ha Ön olyan márkák rajongója, mint az Ashwood Leather vagy a Sparwell, értékelni fogja a Dakar-t. Ennek a márkának a tartományai a megbízhatóság, a funkcionalitás és a környezetbarátság. Igen, a Dakar a valódi élményekre és az élet élvezetére helyezi a hangsúlyt, felesleges bonyodalmak nélkül. A márka másik sajátossága a tapasztalt sportolókkal és kalandorokkal való együttműködés. Ők nemcsak képviselik, hanem mindenekelőtt tesztelik a termékeket, és segítenek a fejlesztésükben is. Matthias Walkner például, a Dakar-rali ötszörös győztese a motorkerékpár kategóriában, évek óta együttműködik a márkával. Ahogy a kétszeres világbajnok Carlos Sainz és a labdarúgó Sadio Mané is.

A Dakar márka emellett arra törekszik, hogy a lehető legkörnyezetbarátabb és legteljesebb társadalmi felelősséggel járjon el, és a lehető legkisebbre csökkentse a környezetre gyakorolt hatását. Röviden: szorosan kapcsolódik a való világhoz és a természethez.